nlc.hu
Sztárok

VV Piros esett ki A Konyhafőnökből

VV Piros máris kiesett A Konyhafőnökből: „Sajnálom, hogy csalódást okoztam”

Attól függetlenül úgy érzi, már az élményért megérte részt venni a műsorban.

VV Pirost a ValóVilág 11. évadában ismerhette meg az ország, ahol a játéka leginkább a VV Barnáért való küzdelemről szólt, majd egy rossz döntés következtében, lényegében pont a fiú miatt esett ki a játékból. A lány hamar összeszedte magát és úgy döntött, ezúttal A Konyhafőnök 10., jubileumi évadában próbál szerencsét. 

VV Piros

Varga (VV) Piros

A bemutatkozása a séfeknek látványosra sikeredett, amikor szó szerint lángokat nyelt, de már akkor könnyekre fakadt Rácz Jenő szavaitól. Ez később a verseny során is előfordult, mégis reménykedett benne, talán van esélye a győzelemre. A Konyhafőnök szerdai adásában ő és Sárai Ádám kerültek a veszélyzónába, azonban csak egyikük kaphatott még egy esélyt. Piroska csalódottan vette tudomásul a zsűri döntését, mely szerint nem ő folytatja a játékot. 

„Sajnálom, hogy csalódást okoztam – mondta a séfeknek Piros, aki később a kameráknak beszélt sírva az érzéseiről. – Sokkal tovább szerettem volna eljutni, és sokkal többet szerettem volna bizonyítani és megmutatni ebből az oldalamból is mindenkinek. Nagyon sok barátot szereztem és nagyon jó élményekkel távozok innen, úgyhogy már ezért is megérte.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top