nlc.hu
Sztárok

VV Piros A Konyhafőnök 10.-ben

VV Piros is versenyez A Konyhafőnökben: „Nem szoktam húst főzni, mert a szagától hányingerem van”

A ValóVilág után most a gasztro-reality 10 milliós fődíjára pályázik.

VV Piros a ValóVilág 11. évada után úgy érzi, hogy ideje megmutatnia egy olyan oldalát is, amit eddig még nem láthattak a tévénézők, így most a konyhában szeretne bizonyítani. Az exvillalakó konkrét tervekkel érkezett A Konyhafőnök 10. évadába.

VV Piros,

Most a konyhában akar bizonyítani VV Piros – Forrás: A Konyhafőnök – videó

„Azért is jelentkeztem A Konyhafőnökbe, mert tényleg szeretném megmutatni, hogy sokkal több van bennem, mint amit láttak a ValóVilágban. Elég hamar kiestem ott, úgyhogy nagyon remélem, hogy itt sokkal tovább eljutok. És tényleg bizonyítani szeretnék magamnak is, a nézőknek is, a zsűrinek meg mindenképpen. Ez egy hatalmas lehetőség, hogy ilyen séfek között tudok tanulni és fejlődni, úgyhogy én nagyon izgatottan várom. (…) Nekem az egész verseny egy nagy kihívás lesz. (…) Remélem, hogy most már nem mint VV Piros, hanem mint Varga Piroska fognak ismerni” – vallotta be az rtl.hu kamerái előtt.

„Általában úgy szoktam főzni, hogy ami van otthon, azt így egybe, aztán valami csak kisül belőle. Szeretek kísérletezni, itt azonban nem tudom, mennyire merjek mindig újakat kipróbálni. Talán, ha már úgy érzem, hogy nagyon remeg a léc, akkor mindent egy lapra és akkor tényleg elkezdek kísérletezgetni. De inkább maradok annál, amit tudok. (…) Húst nem nagyon eszek. Nem vagyok vegetáriánus, csak nem szeretem a hús ízét, szagát és állagát. Általában nem is szoktam húst főzni, mert a szagától mindig hányingerem van, úgyhogy ez nagyon érdekes lesz a műsorban. Megkóstolni sem nagyon szoktam, viszont el szoktam készíteni, tehát bárki bármit akar enni, attól függetlenül nem undorodom a hústól, csak egy kicsit nehezebb a dolgom” – mesélte az exvillalakó.

VV Piros azt is elárulta, hogy melyik zsűritaghoz szeretne kerülni, illetve mik azok a helyzetek, amiktől tart.

„Egzotikus állatokat főzni, az kemény kihívás lesz” – vallotta be az exvillalakó, aki arról is beszélt, hogy imádja a zsűrit: „A kedvencem Ákos, viszont én Jenőhöz akarok kerülni mert, hogy Piros ne piros kötényt kapjon?! Én nagyon örülnék a piros köténynek”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top