nlc.hu
Gasztro

Így került be A Konyhafőnökbe VV Piros

VV Piros öt perc után sírva fakadt A Konyhafőnökben

Nem minden úgy jött össze, ahogy tervezte.

VV Piros meghatározó szereplője volt a ValóVilág 11. évadának, amiben leginkább VV Barnával való viharos kapcsolata foglalkoztatta, majd a vesztét is a férfiért zajló küzdelem okozta. Úgy tűnik, a lány most egy másik műsorban próbál ismét szerencsét. Ezúttal A Konyhafőnökben szeretné megmutatni, mire képes. 

VV Piros

VV Piros A Konyhafőnökben

A bemutatkozása ugyan látványos volt, de a végeredmény nem sikerült tökéletesre. A Rácz Jenő, Fördős Zé és Sárközi Ákosból álló zsűrit azzal akarta lenyűgözni, hogy a hús flambírozását egy kis tűznyeléssel spékelte meg. A látványelemekkel többet foglalkozott abban az 5 percben, mint amire egy konyhában szükség lenne, ez pedig a tálalás rovására ment. Piros több ételt tervezett a séfek elé tenni, mint amennyit sikerült, ezért egyből könnyekre fakadt. 

Nem sikerült befejezni és maximalista vagyok – mondta a könnyeivel küszködve Rácz Jenőnek, aki a lány szerencséjére, ennek ellenére is rányomott a műsorba kerülést jelentő arany gombra. – Való igaz, hogy nagyon finom az étel, csak nagyon rendezetlen. Én nem fogadom el, hogy így nézzen ki, főleg egy versenyben. Mindent bele kell adni. Amit én itt láttam, az megér nekem egy aranygombot.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top