nlc.hu
Sztárok

Újra találkozott VV Piros és VV Barna

ValóVilág: „Elég sok savat kaptam miattad” – kamerák előtt találkozott Piros és Barna

Volt itt némi feszültség.

VV Piros és VV Barna kapcsolata a ValóVilág11-ben finoman szólva is hullámzó volt. Barna az első pillanatban kikezdett a lánnyal, miközben párhuzamosan többekkel is kavart. Hetekig húzták egymás agyát, amiben voltak nagy veszekedések, sírások, majd összeborulások. Mielőtt Piros kiesett a játékból, beadta a derekát és lefeküdt a férfival. Bár bent tagadta, később bevallotta, megszerette a fiút és alig várta, hogy kint találkozzanak. 

VV Barna és VV Piros

VV Barna és VV Piros

Azóta viszont Barna nem úgy viselkedett a villában, mint aki Pirosnak tartogatja magát. Kiesése után kamerák előtt találkoztak újra. 

„Én mindent hallottam, mindent láttam, és nem örültem neki. Azok után, amiket csináltál, meg mondtál és én visszanéztem, kint elég sok savat kaptam amúgy miattad. Úgyhogy mindent köszönök szépen. Jó arc vagy” – mondta Piros, aki azt is hozzátette, ugyan nem Barna miatt esett ki, de hozzájárult ahhoz, hogy elrontotta a játékát. 

Piros közölte Barnával, nagyon haragszik rá, annak ellenére a találkozó mégis öleléssel ért véget. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top