nlc.hu
Sztárok

VV Barna üzent VV Pirosnak

ValóVilág11: „Elmondtam, kettőnk között akkor sem lesz semmi, ha visszajössz” – VV Bana üzent VV Pirosnak

Hiába tisztázta korábban is kapcsolatukat, a lány nem akart hinni neki.

Szombaton lezajlott a ValóVilág11 negyedik párbaja, melynek során VV Piros maradt alul VV Renivel szemben. Mindkét lányt gyengéd érzelmek fűzték a villa casanovájához, VV Barnához. Ugyan Piros tartani akarta magát ahhoz, hogy nem közösül kamerák előtt, a párbaj előtti héten már nem bírt tovább ellenállni Barnának, amitől ő úgy gondolta, akár több is kialakulhat közöttük

VV Barna

VV Barna

Piros az utolsó interjújában még azt is mondta, ha a villában maradt volna, Barna bevallotta volna neki, hogy vannak érzései iránta. Ezzel szemben Barna másként nyilatkozott, amikor Piros fotóját nézte a nyugiszobában. 

„Én teljesen azt hittem, te visszajössz erről a párbajról – kezdte Barna, majd kitért kettejükre. – Kiderült, hogy te ezt az egészet miattam csináltad, nem saját magad miatt. Pedig elmondtam a szemedbe, hogy kettőnk között nagy valószínűséggel akkor sem lesz semmi, ha te visszajössz erről a párbajról. Piroska, köszönöm szépen a mély beszélgetéseket, amiket adtál nekem! Kamasz kis tinédzser vagy. Csókollak, és legközelebb tanuld meg, hogy csak magaddal foglalkozol, nem a fasz férfiakkal, főleg úgy, ha az arcodba mondják, hogy ne foglalkozz velük.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top