nlc.hu
Sztárok

Fördős Zé megjegyzései a Konyhafőnökben

Fördős Zé beszólásán mindenki jót derült, na jó, majdnem mindenki

Kifejezetten éli az idei évadot Fördő Zé, aki a hosszú és feszültséggel teli forgatási napokat humorral oldja. Többnyire ezek nagyon bejönnek.

Nagyon összeszokott csapatként dolgozik együtt a Konyhafőnök zsűrije, és ez abból is látszik, mennyi adok-kapok megy. A tavalyi után már nem elsősorban feladatokkal szívatja a két séfet Fördős Zé, hanem apró, vicces megjegyzésekkel. Mint például, amikor Rácz Jenő a spanyol nyelvtudása után a kínait is bemutatta

„Na, hát ez már nekünk kellemetlen” – összegezte Zé, amikor a séf egy feladat során Mengyivel beszélgetett. 

A minap pedig szintén a séfeket cukkolta, amikor a versenyzőknek Rácz Jenő és Sárközi Ákos Michelin-csillagos ételeit kellett lemásolniuk.

„Képzeljétek el, ha nincsenek ezek az ételek, nincs Michelin-csillag. Ha nincs Michelin-csillag, nem kerülnek be a tévébe, és ha nincsenek a tévében, lehet, hogy a kutya sem ismerné őket” – oldotta a hangulatot a műsorvezető. 

„És ti sem lennétek itt” – mutatott Rácz Jenő a versenyzőkre, majd Zére nézve hozzátette: „Meg te sem.”

Nem, mert már én itt voltam!” – tette hozzá Zé, amin a versenyzők nagyon jól szórakoztak. 

Racz Jeno és Fürdős Zé beszólások

Rácz Jenő nem tudott visszavágni Fördős Zének (Fotó: Sajtóklub)

Nemcsak a séfeket cukkolja Zé, hanem a versenyzőket is, például, amikor a nagy kapkodásban rosszul mérte fel az egyikük az arányokat: 

„Nagykanál plusz kis cumi, egyenlő nagy cumi.”

Vagy a kék csapat egyik versenyzőjét, Bóza Rolit egyszerűen csak csöves szakácsnak nevezte, amikor egy újabb rúd alakú étellel állt a zsűri elé. Lássuk be, igaza volt:

Nem maradtak ki a kétértelmű megjegyzések sem az idei Konyhafőnökből, néha golyókat emlegettek, néha csak pikáns megjegyzést tettek, vagy egyszerűen a mérettel kapcsolatban összegezte Zé a véleményét: 

A Konyhafőnök idei évadából: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top