nlc.hu
Sztárok

Dér Heni és a sztárbarátnők a Konyhafőnökben

Dér Heni sztárbarátnőkkel ünnepelt a Konyhafőnökben

Határozott igényekkel érkezett Dér Heni a Konyhafőnökbe, ettől azért a csapatok is megijedtek, hát még, amikor kiderült, hogy ismert barátnőivel együtt pontozzák majd az ételeket.

A tegnapi Konyhafőnök meglepetésvendége Dér Heni volt, aki a forgatás idején még a kisfiával volt várandós, és nem sokkal a szülés előtt egy babaváró bulit rendeztek neki a műsorban. Az újra csapatokba rendeződött versenyzők Dér Heni kedvenc ételeit és a terhesség ezen szakaszában számára fontos alapanyagokat tartalmazó menüket főzték le.

Der Heni és a Konyhafőnök zsűrije

Der Heni és a Konyhafőnök zsűrije (Fotó: Sajtóklub)

A három fogásos ételsorokat a csapatok egy-egy borítékban választhatták ki. A kékek előételként ráksalátát készítettek ruccola salátával, sajt textúrákkal, főételként marharagut zeller és burgonya textúrákkal, végül desszertként Sacher-tortát sütöttek barack textúrákkal. A pirosak előétele kacsamáj terrin, céklasalátával, főételük marha hátszín grillezett spárgával, burgonya textúrákkal, desszertjük pedig almatorta volt.

Dér Henitől berezeltek a csapatok, ami nem meglepő:

A sztárvendégek állítólag mind Dér Heni jó barátnői voltak: Szabó Zsófi, aki az RTL Reggeli műsorvezetője, Gáspár Niki, aki férjével, Gáspár Lacival több RTL műsorban szerepelt, Király Linda, valamint Tolvai Reni, aki ritkán látható az RTL-en. 

Tolvai Reni és Király Linda Dér Henivel egy asztalhoz ültek
Megnézem
Összes kép (3)

A babaváró buli elégedett vendégeinek többsége a kék csapatra szavazott, így közülük egy valaki bekerülhetett egyenes ágon a Döntőbe! A kékek konyhafőnöke Kiss Norbert Ádám volt, így az ő kezében volt a döntés: Sárközi Ákos versenyzője saját magát juttatta tovább, noha éppen ő készítette azt az elemet, ami senkinek sem ízlett. 

A Konyhafőnök idei évadából: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top