nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök versenyzője, Szonja mesél

A Konyhafőnök versenyzője, Gresa Szonja a férje miatt kezdett főzni

Jelenleg a Konyhafőnök egyik versenyzőjeként bizonyít Gresa Szonja, aki most a férjéről is mesélt.

A Konyhafőnök zsűrijét is meglepte, hova vezetett a két versenyző utálata, és külön kis szappanoperává alakult, ahogy Orsi bánik a versenyzőtársával, Gresa Szonjával, aki elegánsan kezeli a helyzetet.

A kék csapat versenyzői Szonja, Zsani és Orsi között nem volt meg az összhang
Megnézem
Összes kép (4)

A 25 éves légiutaskísérő magát maximalistának tartja, és az élet minden területén törekszik a pontosságra. Ezért is léptették elő két évvel ezelőtt, azóta vezető légiutaskísérő.

,,Nekem több oldalról jött ez az egész ötlet, hiszen a nagymamám 17 évig volt légiutaskísérő a MALÉV-nál, illetve a férjem is pilótaként dolgozik a cégnél. Én szerencsésnek mondhatom magamat, hiszen kiskoromtól kezdve már repültem és pontosan tudom, hogy milyen fel-le szállni” – mesélte a Konyhafőnök versenyzője a ma esti Fókuszban. 

Gresa Szonja a Konyhafőnök versenyzője

Gresa Szonja a Konyhafőnök versenyzőjeként  (fotó: Sajtóklub)

Éppen a rengeteg utazás miatt kezdett el magára, majd később a férjére is főzni, aki állítása szerint imád enni. A felkészülés alatt jött rá, hogy igazán megszerette a gasztronómiát, pedig gyerekkora óta küzd ételfóbiával, félt az ízektől és sokáig nem is kóstolt meg semmit. A legtöbbször tésztát evett. A Konyhafőnökbe azért jelentkezett, hogy végre megismerkedjen az ízekkel.

,,Azt az erőt adta meg nekem a Konyhafőnök, hogy igen is merjek túllépni a saját határaimon és igen is kezdjek el bízni az ízekben meg maga az ételekbe is. És nagyon hálás vagyok, hogy idáig el tudtam jutni. És bárhogy is alakul a sorsom, én már győztesként jövök ki belőle, mert amiért jöttem én azt megkaptam.”

A teljes riportot itt megnézheted: 

A Konyhafőnök idei évada:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top