nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök: Gerzson esett ki

A Konyhafőnök: búcsúzott a közönségkedvenc, Gerzson boldogan megy haza

Eddig tartott Gerzson versenye, a finisbe ért A Konyhafőnök.

Hamarosan az utolsó héthez ér A Konyhafőnök, nemsokára kiderül, hogy kik azok a versenyzők, akik már séfkabátot kapnak. A tegnapi napon is távoznia kellett a leggyengébben teljesítő amatőr szakácsnak, aki ezúttal az egyik közönségkedvenc, Gerzson volt. Szomorúan vette tudomásul, hogy kiesett, de boldog, mert sokat tanult.

„Rossz érzés, gyakorlatilag hozzám nőtt ez a kötény. (…) Azzal a céllal jöttem, hogy tanuljak, hogy megmutassam magamnak is, hogy mi az, amit tudok, hogy ebben is tudok küzdeni. Boldogan megyek haza és remélem, hogy ez a főzés szeretete, ami most ténylegesen kialakult bennem, ezt tovább tudom adni embereknek és én is tudom kamatoztatni, sikeresebb leszek és fejlődni tudok”

– mondta Gerzson, majd egy kézfogás után elhagyta a konyhát. Azt is elárulta, az itt megszerzett tudást kamatoztatni szeretné, illetve továbbadni a hozzá közelállóknak.

gerzson a konyhafőnök

Gerzson kiesett (Fotó: RTL)

Olvass még A Konyhafőnökről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top