20 kilót fogyott A mi kis falunk színésznője, elárulta nagy fogyásának titkát

F. B. | 2024. Augusztus 15.
Óriási átalakuláson ment keresztül Mészáros Piroska, aki jelen pillanatban kevesebbet nyom, mint akkor, amikor húsz éve felvették a színművészeti egyetemre.

Valódi sikertörténetet tudhat magáénak Mészáros Piroska. A gyönyörű színésznőnek ugyanis sikerült 20 kilót leadnia, sikerét pedig egy pszichológus és egy dietetikus segítségének is köszönheti.

Fotó: Korponai Tamás/ Fotocentral

A színésznő egy nehéz időszak után döntött úgy, hogy szeretne változtatni magán, akkoriban ugyanis úgy érezte, hogy teljesen kiégett, és a magán, illetve a szakmai élete is tele volt konfliktusokkal. A stresszes időszakában pedig az evésbe menekült, így három hónap alatt elérte a legnagyobb súlyát. Azt azonban tudta, hogy ha a viharfelhők kicsit elmúlnak és egy lazább időszak következik, akkor harcba száll majd a kilókkal. 

Végül életmódváltással, a kalóriák számolásával és sporttal sikerült megszabadulnia 20 kilótól, azonban attól tartva, hogy egy újabb stresszes időszak során újra felszaladhat rá majd néhány kiló, inkább egy szakember segítségét kérte, hogy ne az evéssel vészelje túl majd ezeket a nehéz időszakokat. 

„Ez egy ismétlődő körforgás, és így soha nem menekültem volna a jojózásból.” – mondta a Story magazinnak.

A mi kis falunk színésznője így felkeresett egy csoportterápiát, ahol kifejezetten evészavarokkal küzdőknek segítenek. Azt tudni kell ugyanis, hogy nem csak az anorexia vagy a bulimia lehet evészavar, ugyanúgy annak számít a túlevés is. 

Velünk volt egy dietetikus, akivel megtanultunk helyes és tudatosan étkezni, illetve egy pszichológus, aki abban segített, hogy mindegyikünk rájöjjön, milyen érzelmi helyzetben jelentkezik az evészavar, és hogyan lehet ezen segíteni.

Piroska mindezek mellett étkezési naplót is vezetett, továbbá saját szabályokat is hozott, amelyeknek köszönhetően könnyebb volt túllendülnie a nehézségeken. Végül húsz kilót adott le, és bevallása szerint most kisebb a súlya, mint húsz éve, amikor felvették a színművészeti egyetemre.

Exit mobile version