Már meg is volt az esküvő? A rajongók összezavarodtak Sydney van den Bosch fotója láttán

F. B. | 2024. Augusztus 15.
A TV2 Szerencselányának egyik legfrissebb bejegyzése úgy felkavarta az állóvizet, mint a hajó, amelyen ült a fotó elkészítésekor.

Azonnal megindultak a rajongók között a találgatások, amikor meglátták, hogy Sydney van den Boch egy fehér ruhás fotót töltött fel a közösségi oldalára. A TV2 Szerencselányának posztjából ugyanis akár még arra is lehetett következtetni, hogy már megtartották az esküvőt szerelmével, vagy ha azt nem is, akkor egy jó hangulatú lánybúcsún vett részt. 

Fotó: Schumy Csaba

Sydney egy gyönyörű hajón látható a kiposztolt képeken a Balaton közepén, fehér ruháját és tökéletes sminkjét látva pedig azonnal megindultak a találgatások. 

„Egy tökéletes hétvége margójára…” – írta bejegyzéséhez Sydney, aki ennél többet nem árult el a bejegyzése alatt, így jobbára csak a találgatás maradt. 

A Blikk azonban felkereste Sydney-t és megtudta: szó sincs itt semmiféle lánybúcsúról vagy esküvőről, habár annyit azért megosztott, hogy a nagy naphoz valahogy mégis köze volt a hétvégének.

Családi kiruccanáson vettem részt, aminek részben köze volt az esküvői előkészületekhez is

– nyilatkozta a lapnak a TV2 sztárja, akire a tavalyi válása után hamar újra rátalált a szerelem: kedvesével, Kaszás Benjáminnal az első perctől fogva érezték, őket az ég is egymásnak teremtette, ezért az események gyors egymásutánban követték egymást.

Nehéz időszakot tudhat maga mögött

Korábban már mi is írtunk róla, hogy Sydney van den Bosch szervezetében megtalálták azt az úgy nevezett BRCA-génmutációt, a szülőktől öröklött genetikai hibát, amely megemeli a rákos betegség kialakulásának kockázatát már fiatal korban. Kiderült, örökölte a hajlamot, és az utána következő mammográfiás vizsgálat kimutatta, hogy kezdődő rosszindulatú daganat van az egyik mellében. Az orvosa azonnali műtétet javasolt, de ő a további esetleges beavatkozások, kezelések helyett egy másik, egy nő számára drámai utat választott, úgy döntött ugyanis, hogy mindkét mellét eltávolíttatja. 

Bár a műtét már több, mint két éve volt, ismét kés alá kellett feküdnie. Sydney az Instagram-oldalán korábban bevallotta, hogy akkor nem félt, ám most igen, mert úgy érzi, egyre nehezebben viseli a rengeteg nehézséget, ami a betegségével jár. Sydney egy újabb mellkas-rekonstrukción esett át, majd hetekig várta a szövettan eredményét, amely szerencsére negatív lett.

Exit mobile version