”Ez egy szakma és nem egy szakkör” – Sebestyén Balázsék máris helyre tették Majkát és Pápai Jocit

F. B. | 2024. Augusztus 16.
Sebetyén Balázs és Istenes Bence kíméletlenül kifejtették véleményüket az RTL-hez nemrégiben átigazoló Majka és Pápai Joci párosáról.

Mint arról korábban beszámoltunk, 15 év után visszatér a Kalandra fal! az RTL-re. Kolosi Péter, tartalomért felelős vezérigazgató-helyettes korábban elárulta, az már biztos, hogy ezúttal nem Sebestyén Balázs és Vadon Jani párosa vezeti majd a show-műsort, de az új műsorvezetők kilétét akkor még nem fedte fel. 

Fotó: Nagy Zoltán

Később azonban kiderült, hogy Sebestyén Balázs és Istenes Bence, illetve Majka és Pápai Joci lesznek a műsorvezetők, köztük lesznek felosztva az adások. Az első adás azonban rendhagyó felállással indul majd.

Fergeteges hangulatú promóforgatás

Balázs a műsor promójának forgatásán rögtön el is elárulta, mi a véleménye a Majkáékkal való közös munkáról:

Jónak tűnik igazából, van két profi ebben a csapatban és két, kiöregedett popsztár. Szerintem ez nagyon kellemes felosztás. Eddig ők tolták. Most megmutatjuk, hogy azért ez egy szakma és nem egy szakkör.

– majd a szintén az RTL-nél régóta műsort vezető Istenes Bencével hozzátették: van még a párosnak hova fejlődnie. 

„Peti tényleg jött a sztárallűrjeivel, meg nem tudom… De itt van Bence, szóval innentől kezdve könnyebb sztori lesz”

– mondta Balázs, majd Istenes, Majkáékra célozva, hozzátette:

Most is itt dadogtak, nem érzik a tempót. Nyilván az artikulálással is problémájuk volt. Most el is küldtük őket, gyakorolnak még. Meglátjuk…

Természetesen a két szóban forgó műsorvezető is megszólalt a felvétel során, Majka arról beszélt, hogy nem tudna más olyan műsorvezetőt mondani, akivel annyira jól működne a kémia, mint Jocival, aminek alapja a köztük lévő barátság. Mindezek mellett hozzátette, hogy a csatornaváltás ellenére ragaszkodtak a régi csapatukhoz: a sminkről, a hajról és a ruhákról ugyanazok az emberek gondoskodnak most is, mint akik eddig készítették fel őket a műsorokra.

Exit mobile version