Ez történt tegnap: Jákob Zoli befizette nyaralni Damu Roland lányát, csokorbalhé Vastag Csabáéknál, Torghelle Sándor kiakadt Shane Tusup-ra

F. B. | 2024. Augusztus 16.
Összeszedtük neked az elmúlt nap legizgalmasabb sztárhíreit, ha esetleg lemaradtál volna valamiről!
Fotó: Trenka Attila/Fotocentral

Fotó: Trenka Attila/Fotocentral

Jákob Zoltán anyagi hozzájárulása

Jákob Zoltánnak hála részt vehetett élete első nyaralásán Damu Roland lánya, Maja, aki Balatonszárszón pihenhetett pár napot édesanyjával. Az üzletembertől segítséget kérő Edina nem győzte felsorolni, mennyi mindent csináltak nyolcéves gyermekével, amelyet a milliárdos anyagi hozzájárulása nélkül nem tudtak volna megoldani. Ha kíváncsi vagy az utazás során szerzett élményeikre, akkor kattints ide!

Fotó: RTL / Sajtóklub

Csokorbalhé Vastag Csabáéknál

Domján Evelin legutóbbi Instagram-sztorija azonban alaposan meglepte a szemfüles követőket, akik azonnal kiszúrták, hogy itt valami turpisság történt. Evelin ugyanis büszkén megosztotta követőivel, hogy egy hatalmas rózsacsokrot kapott férjétől, csupán egy volt benne a bibi: a csokrot nem most kapta. A probléma ott van a fotóval, hogy pontosan ugyanezt a képet már egyszer posztolta Evelin 2023. május 9-én is. A szemfüles rajongók pedig azonnal kiszúrták ezt a cselt és alaposan kibeszélték.

A hírre a pár is reagált, Evelin az alábbi gondolatokat mondta: 

„Nem tudtam, hogy ez ekkora botrányt fog előidézni. A virágos kép, amit kiraktam tegnap Insta Storyba, tavaly 2023. május 4-én volt kint az Instagram-oldalamon. Amit kettő percre rá le is vettem az oldalamról. Majd most a Reddit című fórumra felkerült ez a fotó, azzal, hogy már nincs pénzünk ajándékra. Minden évben ugyanazzal a virággal fogom megköszönni, hogy mennyire figyelmes a drága férjem… Erről szó sem volt, csak megosztottam ezt a fotót, hogy ő mindig meg tud lepni. De bele sem gondoltam, hogy az emberek azt hiszik ebből, hogy nincs pénzünk új ajándékra!” – nyilatkozta Evelin.

Torghelle Sándor: Shane Tusup átlépett egy határt

Shane Tusup többször is lenagypapázta ellenfelét, beszólása pedig nem igazán tetszett Sztárbox béli ellenfelének, véleménye szerint ugyanis Tusup túllőtt ezzel egy bizonyos határon. Hogy állítását mivel indokolta, az ide kattintva olvasható. 

Fotó: Korponai Tamás/ Fotocentral

20 kilót fogyott Mészáros Piroska

Valódi sikertörténetet tudhat magáénak Mészáros Piroska. A gyönyörű színésznőnek ugyanis sikerült 20 kilót leadnia, sikerét pedig egy pszichológus és egy dietetikus segítségének is köszönheti.  Életmódváltással, a kalóriák számolásával és sporttal sikerült megszabadulnia 20 kilótól, azonban attól tartva, hogy egy újabb stresszes időszak során újra felszaladhat rá majd néhány kiló, inkább egy szakember segítségét kérte, hogy ne az evéssel vészelje túl majd ezeket a nehéz időszakokat.

A mi kis falunk színésznője így felkeresett egy csoportterápiát, ahol kifejezetten evészavarokkal küzdőknek segítenek. Azt tudni kell ugyanis, hogy nem csak az anorexia vagy a bulimia lehet evészavar, ugyanúgy annak számít a túlevés is. 

Ha szívesen elolvasnád a színésznő gondolatait is a témában, akkor kattints ide!

Fotó: Port.hu

+1: A Sissi film meseszép kosztümjei 

Nincs talán még egy olyan film, ami annyira része lenne a magyar kollektív tudatnak, mint a Sissi. Generációk nőttek fel rajta, ráadásul minden ünnepi tévéadás egyik kötelező és kihagyhatatlan eleme. Nem csoda hát, hogy Romy Schneider neve szép lassan eggyé vált Erzsébet királynéval, de a Ferenc Józsefet alakító Karlheinz Böhmöt is sokan azonosították a szerepével, bár Schneiderrel ellentétben neki idővel sikerült kitörnie a skatulyából.

Nem lehet azonban elmenni azok mellett a mesés ruhadarabok mellett, amelyeket Romy a forgatások alkalmával viselt, mint császárné. Az öltöztetők gyönyörűbbnél, gyönyörűbb darabokat választottak számára, amelyek hihetetlenül jól álltak az akkor még szinte tinédzsernek mondható fiatal színésznőn. Galériánkat a lenyűgöző darabokról ide kattintva olvashatod.

Exit mobile version