Újabb műtéten esett át Körtvélyessy Zsolt

F. B. | 2024. Augusztus 16.
Körtvélyessy Zsolt már egy ideje tudta, hogy segítségre van szüksége, mivel a fájdalom már nagy hatással volt a mindennapjaira.

Körtvélyessy Zsolton tavaly szívműtétet végeztek, majd érszűkület miatt operálták meg, utána viszont bakteriális fertőzéssel kezelték. Így hol a sürgősségi osztályon, hol a kardiológián töltött heteket. A színész idén nyáron pedig épp csak kijött a kiskunfélegyházi rehabilitációról, ahol a derékproblémái miatt feküdt, újra kórházba került, egy újabb műtét várt rá. Ezúttal a kezével voltak gondjai, de már jobban érzi magát, hamarosan pedig a varratszedésre is sor kerül.

Fotó: Olajos Piroska

„Nem jól alakultak a dolgaim idén nyáron. Alighogy kijöttem a rehabilitációmról, egy műtéten kellett átesnem. Egy ideje nagyon zsibbadt három ujjam is a bal kezemen. Orvoshoz fordultam, majd kiderült, hogy alagútszindrómám van, ez okozta a folyamatos kellemetlen tüneteket. Egy héttel ezelőtt estem át az operáción, jelenleg még lábadozom” – árulta el a Metropolnak

Az alagútszindróma egy olyan betegség, amelyet egy ideg megnyomódása okoz leggyakrabban a kézen, az alkarban vagy a lábakban. Tünetei általában a zsibbadás, érzékvesztés és a fájdalom.

Fölvágták a kezemet, pontosabban a tenyeremet, és megszüntették benne azt a problémát, ami a zsibbadást okozta. A fájdalomtól gyakran nem tudtam aludni, de volt olyan időszak, amikor enyhültek a tünetek. Végül mindig visszajött, így elengedhetetlenné vált a beavatkozás. Azt mondják, hogy nagyon gyakori betegség, sokakat érint

– mondta, majd hozzátette:

„Egyelőre be van kötve a kezem, tele van véraláfutással a műtét miatt, majd pénteken kerül sor a varratszedésre. Jövő hét szerdán lesz az újabb kontroll, úgyhogy addig lent is maradok Kecskeméten, augusztus 22-én ugyanis társulati ülés lesz. A próbák szeptember elején kezdődnek, ezért úgy tervezzük Marcsikámmal, ha már a nyáron kimaradtak az utazgatások, legalább bepótoljuk a közös időtöltést annyival, hogy 4-5 napra elmegyünk wellnessezni belföldön egy szép helyre. Megérdemli, nagyon ráfér a pihenés, rengeteget dolgozott, támogatott mindvégig engem. Most is kímél mindentől a kezem miatt” 

Exit mobile version