nlc.hu
Sztárok

Kijött a kórházból Körtvélyessy Zsolt

Végre elhagyta a kórházat Körtvélyessy Zsolt

Már a hangulata is sokkal jobb.

Körtvélyessy Zsolt három hétig volt kórházban, miután szívritmuszavara miatt műteni kellett. Ugyan a műtét sikeres volt, és a színészt el is engedték a kórházból, alighogy hazaért, ismét rosszul lett. Mint kiderült, egy bakteriális fertőzés okozta a rosszabbodást, így a 82 éves színészt azonnal intenzív osztályra küldték. 

Körtvélyessy Zsolt

Fotó: Schumy Csaba

Lassan, de biztosan javult az állapota Körtvélyessy Zsoltnak, akit ma végre hazaengedtek a kórházból. 

„El sem hiszem, hogy eljött ez a nap. A lányom jött értem. Már nagyon vágytam haza, hiányzott az otthonom. Szerencsére az elmúlt hetek megpróbáltatásai után teljesen rendbe jöttem, nagyon jól érzem magam – mondta a Blikknek a színész, aki nem tervez sokáig tétlenkedni. – Cseke Péter igazgatótól még egy nap szabadságot kértem, de utána belevetem magam a munkába. Természetesen könnyített üzemmódban, nem akarom hirtelen túlterhelni magam, de már nagyon várom, mert hiányzott a munkám. Szeptember elsején lesz az első előadásom a Margitszigeti Szabadtérin.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top