nlc.hu
Sztárok

Körtvélyessy Zsoltnak kórházba kell vonulnia

A 82 éves Körtvélyessy Zsoltnak ismét kórházba kell vonulnia

Néhány napra kórházba kell vonulnia Körtvélyessy Zsoltnak.

Körtvélyessy Zsolt számára lánya, Kinga és unokája a legfontosabb. Most még inkább igyekszik mellettük állni, hiszen Kinga nehéz időszakot él át L.L. Juniorral való válása miatt, ami jelenleg is folyamatban van. A színész azonban bízik abban, hogy hamar lezáródik az ügy, és egy szem gyermeke még boldog lehet egy másik férfi mellett.

A színészt nemrég megoperálták, miután a nyakában lévő egyik ér kilencven százalékosan eltömődött, ezzel fennállt a sztrók veszélye. Az orvosoknak köszönhetően a műtét jól sikerült, és egy héttel később már haza is térhetett. De most ismét kórházba kell vonulnia – írja a Blikk.

Körtvélyessy Zsolt kórházba vonulása

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

“Április 5-én megyek be néhány napra, hogy alaposan ki tudjanak vizsgálni. A novemberi műtétből sikerült felépülnöm, a szédülés megszűnt, de még mindig van bennem egy bizonytalanságérzés. A szívemmel is van némi probléma, ezért katéteres szívmérésem is lesz. Bízom benne, hogy hamar kiderül, mi a probléma, és találunk rá megoldást. Ezenkívül jól érzem magam, úgyhogy nem lehet nagy probléma” – mondta a színész, akire a szerelem is rátalált.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top