nlc.hu
Sztárok

Körtvélyessy Zsolt lányáról, Kingáról vallott

Körtvélyessy Zsolt lányáról, Kingáról: „Remélem Kinga végre boldog lesz”

Körtvélyessy Zsolt színész 2020. december 8-án vesztette el a gyermeke édesanyját, a szerelmét, Egerszegi Judit színésznőt.

Körtvélyessy Zsolt feleségét, Egerszegi Juditot 2 évvel ezelőtt veszítette el a család. A tragédiára nem voltak, nem is lehettek felkészülve, a 67 éves, energikus asszonnyal mindössze öt hét alatt végzett a koronavírus – írja a Bors.

“Azt hiszem, az a legfájdalmasabb az egészben, hogy Juditom mindössze kétszer tarthatta a karjaiban az unokáját. Pedig nagyon szeretett volna nagymama lenni, sok időt tölteni a kicsi lánnyal. Emlékszem, sokszor beszélgettünk arról, hogy majd milyen közös programjaik lesznek, milyen meséket mond neki, hogy énekelni tanítja…” – mondta a színész, aki ma már csak azt reméli, lánya, Kinga egy nap ismét boldog lehet.

Körtvélyessy Zsolt vallomása

(Fotó: Birton Szabolcs/solwee)

” (….) Kinga, aki remélem hamarosan túl lesz az élete mostani szakaszán, ami nem egyszerű ugye és végre újra boldog lesz …. Abban reménykedem, hogy kultúremberek módjára tudják majd rendezni a dolgaikat. Én mindenesetre itt leszek a gyermekemnek és az unokámnak, rám mindig, mindenben számíthatnak, ahogy én is rájuk” – mondta a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top