nlc.hu
Sztárok
Ezért kell L. L. Juniornak másodszor is feleségül vennie Körtvélyessy Zsolt lányát

Ezért kell L. L. Juniornak másodszor is feleségül vennie Körtvélyessy Zsolt lányát

L. L. Junior és Körtvélyessy Zsolt lánya teljes titokban esküdtek örök hűséget egymásnak, a színész azonban ezzel nem elégszik meg.

Mint arról mi is beszámoltunk, L.L. Junior és barátnője, Körtvélyessy Kinga Dominikán mondta ki a boldogító igent. Fogadalmukat azóta már honosították is, de a menyasszony édesapja, Körtvélyessy Zsolt ezzel nem elégszik meg, a fiatalok esküvőjét itthon is megszervezi – írja a Bors.

„Szeptember, október környékén kerül sor a templomi esküvőre, amit én magam szervezek Kingáéknak. Úgy voltam vele, biztosra megyek: így csak nem maradok le a nagy napról… Büszkén vonulok majd a lányommal a padsorok között, és nyugodt szívvel adom a kezét Lacinak, mert végtelenül rendes, intelligens, tisztelettudó embernek, és felelősségteljes apának ismertem meg, még ha a lányomnak olykor nehéz is volt vele” – mondta Körtvélyessy Zsolt, aki szerint jobb egy viharos kapcsolatban élni, mint egy unalmasban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top