nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior házassága

L.L. Junior elárulta, miért futott zátonyra a házassága

L.L. Junior és kedvese, Körtvélyessy Kinga idén augusztusban költöztek szét.

A párhoz közelálló források akkoriban Kinga szülés utáni depressziójával magyarázták, amiért tönkrement L.L. Juniorék házassága, a rapper azonban a Bors írása szerint teljesen más okkal magyarázta a történteket.

L.L. Junior házassága

Fotó: Sajtóklub

„Junior egy szabad szellemű ember, és ezzel együtt kifogástalan családapa, nem szereti, ha számon kérik, ha rövid pórázon tartják. Kinga is erős egyéniség, ő viszont inkább otthonülő típus, aki szeretné, ha a férje többet lenne vele és a kislányával. Talán ez a különbség vezetett oda, hogy most nincsenek együtt” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy.

A Bors szerint L.L. Junior közösségi oldalán tisztázta a kérdést, mikor is arra a kérdésre, hogy “Kingával tartjátok a roma szokásokat?”, azt válaszolta, hogy „Sajnos nem, ezért is mentünk szét.” 

UPDATE: A Borsban megjelenteket Junior később az Instagramon cáfolta, a közzétett szöveget változtatás nélkül közöljük: 

“Kérlek ne olvassatok hülyeségeket , mindnyájan más emberek vagyunk és máshogy dolgozunk fel bizonyos dolgokat, máshogyan kezelünk konfliktusokat. Cáfolom azt a mai címlapot, miszerint roma szokások miatt mentünk volna szét . Kingaval szeretjük egymást és dolgozunk a kapcsolatunkon. Ennek semmilyen etnikai vagy tradicionális oka nincsen és soha nem is volt – már a feltételezés is sértő ! Tisztelettel kérnék minden szerkesztőségben malmozó újságírót, hogy a beleegyezésünk nélkül NE publikáljanak semmilyen hülyeséget, főleg azután ne, miután Mindszentekkor délután (Lehet ennél tapintatlanabb időben!!?) hívtak és elmondtam, hogy ez egy hülyeség és nem mehet.
Magyarul mondtam. Megint csalódtam. Nem baj, az élet megy tovább és lapozunk. De ne ezt a lapot!
Mi azért együtt Gyönyörűszép napot kívánunk mindenkinek. Ui: egyáltalán nincs kedvem bíróságra járni és pereskedni, de tényleg úgy tűnik, hogy más esélyt nem hagytok…”

Az alábbi fotó mellett jelentek meg a fentebb idézett sorok: 

L.L. Junior az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top