nlc.hu
Sztárok

Nem csókolta meg a feleségét L.L. Junior

Nyerő Páros: sokan nehezményezték, hogy L.L. Junior nem csókolta meg a feleségét – reagált a rapper

L.L. Junior egy arcra puszival köszöntötte feleségét, ami a kommentelőknek is feltűnt.

L.L. Junior és Kinga győzedelmeskedtek a Nyerő Páros tegnapi játékán, ezzel első helyen állnak. A műsortól végül Somfai Péter és Krisztina búcsúzott, de nem ez volt az, ami miatt kommentcunami özönlötte el a műsor közösségi oldalait. Sokan nehezményezték, hogy a játék végén Junior nem csókolta meg a feleségét, a rapper pedig nem várt sokáig a reakcióval.

Junior hosszan dicsérte a társait és a műsor készítőit a bejegyzésében, majd rátért a lényegre. 

„Egy kis magyarázat a smaci-mentes társasági viselkedésemre. Elnézést kérek, de mi nem ezt láttuk otthon, hogy csókolózunk mások előtt, illetve anyukámék, rokonok előtt majd egy tv műsorban, Én más környékről származom, úgyhogy akármennyire is hihetetlen, de nem testbeszéddel mutatom ki a szeretetem és szerelmemet Kinga felé. A mi szeretetnyelvünk érzelmek, gondolatok és tettek, intimitásunk diszkrét és privát. De ha résen lesztek szereplésünk végéig, ki tudja, még akár felébredhet ez a bennem szunnyadó kitárulkozó Rómeó is” – zárta sorait a párterápiára járó L.L. Junior.

ll junior és kinga

LL Junior és Kinga (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top