nlc.hu
Sztárok

Somfai Péterék búcsúztak a Nyerő Párosban

Nyerő Páros: Somfai Péterék estek ki másodikként

Az olimpikonnak és a feleségének kellett ezúttal távozni a Nyerő Páros-villából.

A Nyerő Páros hétfői adásában zajló közös játékban a pároknak a többiekkel kapcsolatos véleményüket kellett felvállalniuk, és volt, akinek fájt mások őszintesége. A játékban legrosszabbul teljesítő Kamarás Norbi és párja, Odett, illetve a fordulóban legkevesebb pénzt gyűjtő Somfai Péter és Kriszti került veszélyzónába.

Somfai Péter

Somfai Péterék számára véget ért a Nyerő Páros (Fotó: Sajtóklub)

A szimpátiaszavazás nem a megszokott módon zajlott, hiszen LL Junior és párja, Kinga az egyik párt (Kárpáti Rebekát és párját, Fecót) taktikai lépésből megfosztotta a szavazati jogától. A szavazás döntetlennel zárult.

Mivel a fordulóban Somfai Péter és Kriszti gyűjtött kevesebb pénzt, így ők lettek a Nyerő Páros legújabb kiesői.

Az olimpikon és felesége elárulták, milyen érzések kavarogtak bennük a kiesésük estéjén. „Az, hogy véget ért a játék, az nem volt jó, annak nem örültünk. (…) Hátranézni és itt hagyni a villát, az nagyon nehéz lesz, nagyon fájni fog. Egészen az utcasarokig, amíg el nem hagyjuk ezt a látványt. Onnantól kezdve pedig tudjuk, hogy megyünk haza a 3 gyönyörűséghez, akik már nagyon hiányoznak” – nyilatkozták.

Olvass még a Nyerő Párosról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top