nlc.hu
Sztárok

Kellemetlen percek lesznek a mai Nyerő Párosban

Barátnője elmesélte, Kamarás Norbi mikor veszítette el a szüzességét

Rutinos nézők pontosan tudják, hogy a Nyerő Páros mai feladatai valóságos párkapcsolati aknamezőnek számítanak, és a villában is sok feszültséget szülnek.

Az idei évadban akadtak már olyan feladatok, ahol fogták a fejüket a játékosok. Például, amikor kiderült, Kárpáti Rebeka párjáról, Fecóról meztelen képek láttak napvilágot, vagy hogy az édesanyja mai napig Pufinak hívja, de nem csak őket érdemes kiemelni, mert mindenkinek voltak kevésbé ciki vagy éppen kellemetlen pillanatai. Hogy ne a múlton merengjünk, Anikóék távozása után az újabb játék tartogat meglepetéseket, ami borítékolhatóan kínos perceket okoz majd a Nyerő Páros versenyzőinek.

A feladat szerint a férfiak választanak témaköröket, és Balázs felteszi a nőknek kérdést, amire választ várnak a férfiak, persze, nem mindig azt kapják, amire számítanak. Egy példa: 

„Tizennyolc éves korában elindult a haverjaival elveszíteni a szüzességét…” – kezdte Odett, mire Kamarás Norbi közbevágott, és csak ennyit mondott: tegye le a telefont. 

A vicces pillanatokból a Mr. Pusztazámor szépségversenyen sem lesz hiány, de ahogy a korábbi évadokban már láttuk: ez az a feladat, ami a legtöbb sértődést szüli. Ki kinek ad pontot, miért annyit és miért nem kevesebbet vagy többet. Megmutatkozik, ki hogyan közelíti meg az adott feladatot, és az egész játékot. 

Mr Pusztazámor szépségversenyen a Nyerő Páros női versenyzői zsűriztek

Mr. Pusztazámor szépségversenyen a Nyerő Páros női versenyzői zsűriztek

A kínos perceken viszont addig is jót lehet szórakozni.

A Mr. Pusztazámor okoz majd kínos perceket is

A Mr. Pusztazámor okoz majd kínos perceket is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top