nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: Nádai Anikóék búcsúztak

Nádai Anikóék estek ki elsőként a Nyerő Párosból – iszonyúan csalódtak, hogy csak egy páros voksolt rájuk a szimpátiaszavazáson

Megvan a Nyerő Páros első kiesője. Nádai Anikóéknak kellett búcsúzni.

A Nyerő Páros szerdai adásában a közös játékban utolsó helyen végzett Nádai Anikó és párja, Peti, illetve a fordulóban legkevesebb pénzt gyűjtő Molnár Gusztáv és felesége, Vivi került veszélyzónába. A párok sorsáról a szimpátiaszavazáson döntöttek a többiek: a legtöbb szavazatot (5:1 arányban) a titokban megnősült Gusztiék kapták, így ők maradtak játékban, a villát pedig Anikóéknak kellett elsőként elhagyniuk.

Nádai Anikó

Nádai Anikóék a Nyerő Páros első kieső párja (Fotó: Sajtóklub)

Nádai Anikóékra egyedül Kulcsár Edináék szavaztak. „Mind a ketten csalódottak vagyunk. (…) Köszönjük! Egy élmény volt itt lenni” – nyilatkozta az eredményhirdetés után Nádai Anikó. Párja, Peti a következőket mondta: „Én valahogy magabiztosságból éreztem, hogy tovább fogunk menni, aztán itt egyedül leültem, sörözgettem, és valójában én is őket juttatnám tovább. Nagyon szimpi brigád.”

„Nagyon köszönjük ezt a bizalmat, amit megszavaztatok nekünk, és ezzel együtt egy órási nagy teher tulajdonképpen” – mondta – Nádaiék kiesése után – a többieknek Molnár Gusztáv felesége, hozzátéve: nagyon megdöbbentek azon, hogy 5 szavazatot is kaptak a szimpátiaszavazáson.

Nádai Anikó és párja csalódottan nyilatkozott a kiesés után. „Ez gyors volt, babám. Tényleg nem gondoltam erre. (…) Borzasztó volt látni, hogy csak egy szavazatot kaptunk. Én mindig azt mondom, hogy milyen jó emberismerő vagyok, ezek szerint nem” – vallotta be Peti.

„Elsőként jöttünk, elsőként megyünk. (…) Bevallom őszintén, a Zitáéktól számítottam szavazatra, és a Rebekáéktól és a Junioréktól” – árulta el Nádai Anikó.

Olvass még a Nyerő Párosról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top