nlc.hu
Sztárok

Az exekről vitáztak L.L. Juniorék

L.L. Junior és felesége durván összekaptak az exek miatt a Nyerő Párosban

Egyáltalán nem volt egyetértés köztük ebben a témában.

A Nyerő Páros második játéknapján a párosok férfitagjainak azt kellett bizonyítaniuk, mennyire tudnak kedvesük fejével gondolkodni. Az egyik kérdés komoly feszültséget szült L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga között.

L.L. Junior

Nagyon mást mondott L.L. Junior és nagyon mást a felesége, Kinga (Forrás: RTL Klub / Nyerő Páros – videó)

A „Mivel lehet a legkönnyebben kihozni Lacit a sodrából Kinga szerint?” kérdésre Kinga azt válaszolta, hogy az exekre való visszaemlékezéssel, míg az énekes az internetről történő rendelgetést. 

„Ezt most nem értem, Laci” – fordult párjához Kinga, amikor kiderült, hogy nem egyeznek a válaszaik. „Kinek az exei? Engem nem nagyon érdekelnek az exek” – jelentette ki Junior, hozzátéve: „Bárkinek az exei? Az én exeim? Az ő exei?, mire Kinga: „Nem mindegy neked, nem szereted”.

Junior azonban továbbra sem értette Kinga válaszát az exekről: „Nem is érdekel annyira. A futárok adják át a kilincset, az jobban zavar, mint a múltban lezárt exek”.

Kinga szerint azonban korántsem így van: „Az nem igazán zavar, csak úgy teszed magad. Ha látsz egy olyan szót a táblán vagy a tévén, hogy ex, nem azt nyomod meg, ha idegesítésről van szó?

Ekkor már a műsorvezető, Sebestyén Balázs is rákérdezett a házaspárnál: „Ebből van a legtöbb konfliktus?”

Junior teljesen ledöbbent ezen: „Miért lenne? Létező konfliktusok vannak a lezárt exekből?”. Kinga ekkor már nem tudott érvelni, és inkább ráhagyta a férjére.

Olvass még a Nyerő Párosról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top