nlc.hu
Sztárok

Berágott L.L. Junior párja

L.L. Junior felesége kiakadt a zenészre: „Én most felállok és kimegyek!”

Kiderült, mekkora az összhang a házaspár tagjai között. Kinga nagyon sérelmezte férje egyik kijelentését.

Villámkérdésekkel kellett megbirkózniuk az október 18-án vadonatúj évaddal induló Nyerő Páros szereplőinek. Az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-jának versenyzői már a hétfői premier előtt próbatétel elé álltak. Sebestyén Balázs villámkérdéseit nem mindenki vette akadály nélkül, néhány páron még a legegyszerűbb kérdés is kifogott.

LL Junior

LL Junior és felesége, Kinga – Fotó: Sajtóklub

Főzni vagy rendelni?”, “Kutya vagy macska?”, “Bicikli vagy autó?”, “Saláta vagy pörkölt?”, “Kegyes hazugság vagy kegyetlen őszinteség?”, “Este kettesben vagy buli?”, “Kávé vagy tea?”, “Spontán vagy tervezett?”, “Írásban vagy szóban?”, “Sós vagy édes?”, “Anyós vagy após?” – ilyen és ehhez hasonló villámkérdésekkel bombázta Balázs L.L. Juniort és feleségét, Lesi-Körtvélyessy Kingát. A házaspár hol azonos választ adott, hol nem.

A “Vele vagy nélküle?” kérdésnél azonban nem várt reakció történt kettőjük között: míg a rapper a “nélküle” választ mondta, addig neje a “velét”. Amint Kinga meghallotta párja válaszát, így reagált nevetve: “Most felállok, és kimegyek, köszönöm“. Férje azonban nyugtatgatta, mondván direkt válaszolta azt, hogy “nélküle“.

Olvass még a Nyerő Páros új évadáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top