nlc.hu
Sztárok

Pataki Zita és Szárnyas Attila kapcsolata

Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila szerelme 9 éve töretlen

A sok nehézség ellenére is boldog, és kiegyensúlyozott a kapcsolata Pataki Zitának és férjének, Szárnyas Attilának. Elárulták, mi a titkuk.

Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila a Nyerő párosban mutatják meg, hogy tényleg ők a legjobb csapat. Tűzön-vízen át kitartanak egymás mellett, még akkor is, ha az élet próbára tette már őket számtalanszor.

Pataki Zita és férje

A szerelmesek 2016-ban. (Fotó: Nagy Zoltán/smagpix)

“Az első fél év olyan rohamos volt, és olyan szenvedélyes, és tele szerelemmel” – mondta Pataki Zita, aki fél év együtt járás után ment hozzá Attilához. Az elmúlt években próbára tette őket és szerelmüket az élet, több lombik eljáráson is részt vettek, de a csoda számukra nem adatott meg, egy doku-reality sorozatban mutatták meg, hogy mint mennek keresztül, de ezt a nehéz időszakot is sikerült együtt megoldaniuk.

Pataki Zita és férje

Pataki Zita és férje a Nyerő párosban is szerepel. (Fotó: Sajtóklub)

„Megdicsérjük egymást, kifejezzük….tehát ő megbecsüli a munkám, a személyiségemet elismeri, és ezt csak szavak által lehet. És azt gondolom, hogy ez mindennapos. Tudom, hogy üresen hangzik, de ezzel megy előre egy kapcsolat. Én nem várom el tőle, hogy kimondja, hogy szeretlek….Nem ilyeneken múlik. Nincs bennem elvárás ezzel kapcsolatban, sokkal inkább az, hogy kommunikálja az érzéseit a vágyait, mert ezek vagyunk mi” – mondta a sokat fogyó Pataki Zita.

A teljes interjút ide kattintva megnézhetitek:

Az előző Nyerő Páros évad parázs vitái: 

(Nyitókép: Nagy Zoltán/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top