nlc.hu
Sztárok

Pataki Zita

Pataki Zita 6 kilót fogyott az új módszerével

Az RTL Klub időjósa minden tavasszal speciális diétát kezd, hogy nyár elejére elérje azt az alakot, amivel elégedett. Idén később kezdte el a fogyókúráját, de máris hat kiló mínusznál tart Pataki Zita.

Mivel márciusban Pataki Zita elkapta a koronavírust, ezért később kezdte el az éves méregtelenítést. „Minden februárban elmegyek egy nagyobb kivizsgálásra, aztán szűrések, vérvétel, és orvosi konzultáció után kezdem is a diétámat – mondja Pataki Zita az nlc-nek. – Most a betegségem miatt ez későbbre csúszott, csak néhány hete kezdtem el a fogyókúrát. Idén speciális fehérjediétát csinálok, ami nyolchetes. Nemrég kezdtem el, de máris hat kilót leadtam. Tavaly vegán étrendet követtem, most viszont eszem húst, épp csirkecombot készítettem ebédre sok-sok salátával. Rengeteg zöldséget eszem, napi ötször speciális fehérjetermékeket fogyasztok és napi három-négy liter vizet iszom. Emellett pedig rengeteget mozgok.

Pataki Zita nagyon boldog, hogy sikeres a fogyókúrája

Pataki Zita nagyon boldog, hogy sikeres a fogyókúrája (Fotó: Pataki Zita)

Zita régóta vezet blogot az életmódjáról, és ahogy mondja, sokkal jobb az állóképessége, ha mindennap tornázik.

„Vagy negyven percet edzek otthon, különféle erősítő gyakorlatokat végzek vagy futni szoktam. A kutyusunkat pedig naponta kétszer elviszem egy hosszabb sétára, ami szintén jó kardioedzésnek számít. Sokkal jobban érzem magam, mióta folyamatosan mozgok.”

Már megvannak a nyári programtervek is Zitáéknál, bár idén nem utaznak külföldre.

„Az öcsémék Londonban laknak és a három gyerekükkel nemsokára látogatóba jönnek Magyarországra. A bázis pedig nálunk lesz, így már Atival el is terveztük, hogy milyen programokat csinálunk majd velük. A gyerekek hat-, kilenc- és tizenkét évesek, ezért már élvezik az aktív pihenést is. Tervezzük, hogy vonatozunk egyet Szegedre, jó lenne elmenni sátorozni és biciklitúrázni. Szeretnénk nekik megmutatni Magyarország gyönyörű helyeit, hiszen olyan ritkán jönnek haza. Ez a nyár szerintem felejthetetlen lesz számunkra sok-sok gyerekprogrammal.”

Néhány sztár, akik nekünk mesélt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top