nlc.hu
Sztárok

Pataki Zita koronavírusos

Pataki Zita elkapta a koronavírust, embert próbáló napok vannak mögötte

Az RTL Klub időjósa napok óta küzd a koronavírussal. Pataki Zita most elárulta, hogy van és miként igyekszik átvészelni a betegséget.

Embert próbáló napok vannak az örökbefogadást pedzegető Pataki Zita mögött, aki még mindig értetlenül áll azelőtt, mikor, hogyan kaphatta el a koronavírust. „Mindig fokozottan figyeltem, minden biztonsági- és óvintézkedést betartottam, így fogalmam sincs, mikor és honnan kaphattam el. Mikor pozitív lett a tesztem, aggódtam a kollégák miatt, hogy esetleg másnak is átadhattam a vírust a tünetmentes időszakban. Szerencsére erről szó sincs, negatív a tesztjük. Nagyon jólesik, hogy a távolból is gondolnak rám, folyamatosan írnak, hívnak, ahogy a barátok, családtagok is” – mondta a Sláger FM-en az időjós, aki minden praktikát bevet a gyógyulás érdekében.

„Sajnos egyetlen mondatot sem tudok elmondani anélkül, hogy ne köhögjek. Most megfázásszerű tüneteim lettek, inhalálok és sós vízzel is gargalizálok, hogy elősegítsem a gyógyulást. Amikor süt a nap, kiülök kicsit a kertbe napozni, igyekszem optimistán előre tekinteni”

– árulta el Pataki Zita, aki nem tagadja, megijesztette a vírus. „Félelmetes ez az egész, hiszen az ember hallja a híreket. Nekem szerencsém van, hogy »csak« ennyivel átvészelem, de az, hogy egyre fiatalabbak is elkapják, sokkal súlyosabb állapotba kerülve, félelmetes. Pláne úgy, hogy a karanténban beszűkül az ember tere, nehezebb a levegővétel… Számomra ez az egész csak még jobban rávilágít arra, hogy imádok élni, szeretnék még hosszan élni, mindent igyekszem megtenni, hogy így legyen” – részletezte a tíz lombikot bevállaló időjárásjelentő, aki eközben lelkileg is nagy utat jár be.

„Nemrég tudtuk meg, hogy a falu legközkedveltebb Laci bácsija 80 évesen elment. Ő nem bírta ezt a nagy terhelést, amit a vírus a szervezetre gyakorol. Szinte ugyanekkor tudtam meg, hogy a barátnőm babája megszületett. Az élet akkora körforgás. A nap egyik részében sírtam, a másikban mosolyogtam a babafotókat nézve. Mindenki ezért a csodáért küzd, hogy hosszan élvezhessük az életet. Ez a járvány erre és arra is felhívja a figyelmet, hogy az ellenségeskedés ne legyen, ne legyen egyik ember a másik farkasa. Egy sorsközösségben vagyunk most” – tette hozzá.

pataki zita

Pataki Zita (Fotó: RTL)

Ezek a hírességek is elkapták a koronavírust:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top