nlc.hu
Sztárok

Gáspár Zsolti koronavírusos

Beoltották, de mégis az intenzívre került a koronavírusos Gáspár Zsolti – már az oltás előtt megfertőzött a 45 éves gazda

Szinte az egész Gáspár családot ledöntötte a lábáról a koronavírus.

A gyomorszűkítő műtétre készülő Gáspár Zsolti múlt hét szerdán kapta meg a koronavírus-oltás első adagját, péntek reggel azonban iszonyatos fájdalmakra és magas lázra ébredt. Eleinte azt hitte, az otthoni gyógyszerezés segíthet, de édesapja unszolására végül bement a balassagyarmati kórházba, ahol kiderült: elkapta a koronavírust – értesült a Bors.

Gáspár Zsolti

Egy időre kórházba került a koronavírusos Gáspár Zsolti (Fotó: Sajtószoba)

„Nem az oltás miatt lettem beteg, a koronavírust már korábban megkaptam, talán éppen egy-két nappal az oltás előtt. Azt mondták a dokik, hogy ha csak két nappal korábban kaptam volna meg a vakcinát, megúsztam volna ezt a nyavalyát” – árulta el a bulvárlapnak a Farm VIP gazdája, aki pár órával az első tünetek jelentkezése után már kórházba is került. Kiderült, kezdődő tüdőgyulladása van. Egyből befektették, majd infúziót kapott és oxigénre kötötték. Szerencsére jól reagált a kezelésre, így alig 24 óra után már haza is mehetett.

A Blikk úgy tudja, szinte az egész Gáspár családot ledöntötte a lábáról a koronavírus. A költözést fontolgató Gáspár Zsolti és felesége, valamint gyermekeik is megfertőződtek, jelenleg otthon vannak karanténban. A család feje, idősebb Gáspár Győző is beteg lett, egészségéért már csak az életkora (67 éves) miatt is nagyon aggódnak a szerettei.

Ők is megküzdöttek a koronavírussal:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top