nlc.hu
Sztárok

Nagy Sanyi a koronavírusról

Nagy Sanyi vérnyomás-csökkentőt szed a koronavírus utóhatása miatt

Nagy Sanyi, Király Linda és Majka elmesélték, hogyan érzik magukat hetekkel a betegség után.

Nehéz időszakon van túl Király Linda, Majka és Nagy Sanyi, akik mindegyike átesett már a koronavíruson. Az előadók most arról meséltek, miként élték meg mindezt és milyen szövődményekkel küzdenek.

„Fizikálisan és mentálisan is nehéz időszak volt, elzárva mindenkitől, legyengülve. Az ízlésem és a szaglásom elment, egyszer be is lázasodtam. Sajnos a mai napig érzem a vírus utóhatását, vérnyomás-csökkentőt kell szednem. Bízom benne, hogy ez csak kúraszerű lesz, aztán helyreáll, de benne van a pakliban, hogy a vírus szövődményeként ez már így marad” – mondta Nagy Sanyi színész, akihez hasonlóan Király Linda is érzi a vírus utóhatását.

nagy sanyi

Nagy Sanyi (Fotó: Smagpictures)

„Már 3-4 hónap eltelt a betegségem óta, de még mindig nem úgy veszem a levegőt, ahogy előtte. Érzem a tüdőmön, a torkomban, sokkal jobban oda kell figyelnem, amikor énekelek. Ettől függetlenül jól vagyok, már edzek, nagy dózisú vitamint szedek és hangterápiára járok, hogy különféle gyakorlatokkal még jobban össze tudjuk simítani a hangokat” – árulta el Király Linda, akinek kollégája, Majka sem úszta meg szövődmények nélkül.

„Két hétig voltam kórházban, de utána is még 3-4 hétig sz@rul voltam. Nagyon lassan kezdtem el újra mozogni, gyalogolni, aztán futni, ma már újra megy a napi 10 km is. Emellett elkezdtem futball személyi edzésre járni. Nem azért, hogy profi legyek, hanem hogy bírjam a kis sprinteket, az intervall edzést. Ha 2044-ben talán újra koncertezhetünk, fontos, hogy bírjam a szöveget és az ugrálást egyszerre a színpadon. Most ezen is dolgozom, hogy ez menjen”

– tette hozzá Majka a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak. 

Sztárok és a koronavírus:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top