nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: összeugrott Molnár Gusztáv és ÉNB Lali

Máris egymásnak feszült Molnár Gusztáv és ÉNB Lali a Nyerő Párosban

Már a Nyerő Páros Villájába való beköltözésnél világossá vált, hogy nem szimpatizál egymással Molnár Gusztáv és ÉNB Lali.

Hétfő este elindult a Nyerő Páros legújabb évada, már a beköltözésnél ellenszenv mutatkozott Molnár Gusztáv és ÉNB Lali, azaz Kamarás Norbi között. Egymásnak feszülésük pedig az első feladatra is rányomta bélyegét.

Molnár Gusztáv és ÉNB Lali

Molnár Gusztáv és ÉNB Lali a párjukkal a Nyerő Páros első küzdelme előtt (Fotó: Sajtóklub)

„Én nem is igazán a játékoktól félek, hanem az együttéléstől” – vallotta be a beköltözés előtt Norbi, aki a maga harsányságával lépett be utolsóként a Villába és kezdett el összeismerkedni a többiekkel. Lármás és vicces viselkedése egyből szemet szúrt Molnár Gusztávnak és párjának, Fazekas Viviennek. „Egyszer csak belépett Norbi és Odett, és onnantól kezdve csak mondta, mondta, mondta és mondta” – panaszkodott rá Vivien privátban, a kamerák előtt.

Molnár Gusztávnál az is kiverte a biztosítékot Norbival kapcsolatban, hogy a beköltözés során ő volt legalább a harmadik, aki úgy vélte, hogy Guszti A mi kis falunkban szerepel, miközben az RTL Klub másik sorozatában, a Drága örökösökben játszott. „Szakmailag ugye, színészek egymás közt, kicsit mintha privátban mindig mosolyogtál volna. Soha nem ismertelek igazából, de mégis azt láttam a tévén keresztül, hogy te privátban kinevetnél, a karaktereden kívül kicsit magadon nevetnél. Eleve mindig mosolyog az arcod, meg ez a két nagy füled, ez hatalmas” – támadta le Gusztávot Norbi. A Drága örökösök sztárja pedig teljesen kiakadt azon, hogy az Éjjel-Nappal Budapest sztárja egyből csípős megjegyzést tett a kinézetére.

„Én nem akarom azt mondani, hogy ebben a szériában én vagyok az egyetlen színész, mert unszimpatiát válthat ki a nézőkből, hogy mekkora arca van Molnár Gusztávnak, de ebben a szériában én vagyok egyedül színész. (…) Azt látom, hogy mutatja magát a Norbi valamilyennek, de ez egy lufi” – fakadt ki privátban a kamerák előtt.

„Mondtam a Vivinek, hogy minden évadban kell egy olyan srác, aki gázul viccel, meg idegesítő” – jegyezte meg Molnár Gusztáv Norbinak, célozva az ÉNB-sztár harsány viselkedésére. Norbi azonban vette a lapot, és így reflektált rá: „Mi is így jöttünk be, hogy tudtuk, hogy lesz valamilyen extragáz, extrahülye gyerek, és itt van” – mutatott rá Gusztávra.

A már a beköltözésnél kialakult, egymás iránti ellenszenvük azonban az első feladatnál is tovább fokozódott: Molnár Gusztáv a párja ellenfelének direkt Norbi kedvesét, Odettet választotta. Titkon arra számított, hogy már az első játékban „lenyomhatja” párjával az ÉNB párost. Terve azonban nem jött be, párbajukból pont Norbiék kerültek ki győztesen.

Olvass még a Nyerő Párosról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top