nlc.hu
Sztárok

ÉNB Lali és barátnője

Másfél éve úszik a boldogságban az Éjjel-Nappal Budapest Lalija

Kamarás Norbi tavaly jelentette be, hogy beleszeretett sorozatbeli barátnőjébe, Kármán Odettbe. A fiatalok most a Nyerő Párosban bizonyíthatják, mennyire erős szerelmük.

Az Éjjel-Nappal Budapest hozta meg a szerelmet Kamarás Norbinak, akit a sorozat Lalijaként ismert meg az ország, és aki a sorozatbeli barátnőjét alakító Kármán Odett személyében találta meg az igazit. Most ők is harcba szállnak, hogy bebizonyítsák, szerelmük mindent túlél, még a Nyerő Páros legbrutálisabb kihívásait is.

Kamarás Norbert és szerelme

(Fotó: Sajtóklub)

 „Azt érzem, megtaláltam a másik felemet. Pedig azt hittem, hogy örök szingli maradok, de nem. Itt van Odett, és valahogy minden értelmet nyert, minden sokkal jobb és boldog vagyok” – mondta Kamarás Norbi egy évvel ezelőtt a Fókusz riportjában.

„Nagyon sokat beszélünk, és ezt nagyon szeretem benne, hogy mindenről lehet vele beszélni, és nagyon őszinte. Tényleg mindent kimond, amit gondol” – mondta Odett.

A fiatalok most a Nyerő Párosban mutathatják meg, mennyire áll biztos lábakon a szerelmük.

 

Az előző Nyerő Páros évad parázs vitái: 

(Nyitókép: Birton Szabolcs/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top