nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: átverte nejét L.L. Junior

L.L. Junior durván megszívatta a feleségét a Nyerő Párosban

Az énekes olyan hiteles alakítást nyújtott, hogy felesége ennyi év után sem kételkedett a szavaiban.

A Nyerő Páros csütörtöki adásában a lányoknak egy vetélkedőben kellett kérdésekre válaszolniuk párjuk múltjával kapcsolatban. L.L. Junior felesége a játék után azt firtatta, hogy párjának mennyi volt a tétje. A rapper alaposan behúzta a csőbe Kingát.

L.L. Junior

Átverte a feleségét L.L. Junior (Forrás: RTL Klub / Nyerő Páros – videó)

„Egy kilót tettem fel” – válaszolta felesége kérdésére L.L. Junior. Kinga teljesen ledöbbent az alacsony téten. „De miért? Meghallottad, hogy az a kérdés, hogy mennyire ismerlek, és nem?” – kérdezett rá, mire párja: „Azért, mert biztonságban akartam lenni, mert mi van, ha fölvágom nagyba és nem marad semmink, és automatikusan a veszélyzónába kerülünk.”

„Ezzel a döntéseddel most nem értek egyet” – támadta le Kinga L.L. Juniort, aki így indokolta: „Így most van 5 kilónk, nem jó? Piciben léptem, mert nem mertem.

A zenész azonban nem 100 ezret kockáztatott a játékban, hanem a Nyerő Párosban eddig szerzett összes pénzüket (400 ezret) feltette. Kinga ezt azonban csak a Villába belépve tudta meg, amikor Pataki Zita elszólta magát erről, gratulált ugyanis L.L. Juniornak ahhoz, hogy bevállalta az „all in”-t, azaz az összes pénzüket kockára tette. A rapper döntése azonban bejött: nyertek a játékban, 400 ezerrel gazdagodtak, így 800 ezer forintjuk lett.

Kinga szinte sokkot kapott, amikor világossá vált számára, hogy a férje alaposan átverte: „Mit csináltál? Amikor jöttünk be, azt hittem, ez nem te vagy.”

L.L. Junior azonban kiélvezte, hogy behúzta a csőbe a nejét, aki végül megkönnyebbült, hogy férje maximálisan bízott abban, hogy Kinga alaposan ismeri őt, és emiatt jól fog menni neki a játék.

„Annyira boldog voltam, hogy gondoltam, megviccelem egy kicsit a Kingát. Úgy szeretek ilyenekkel viccelődni, mert utána, amikor leesik, az sokkal kellemesebb és örömtelibb, és utána kicsit lebeghetünk az eufóriában” – magyarázta poénkodását – privátban, a kamerák előtt – L.L Junior.

Olvass még a Nyerő Párosról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top