nlc.hu
Sztárok

L.L. Juniorék párterápiára járnak

L.L. Junior: „A figyelem, a megértés a, tisztelet és az önfeláldozás hiányzik mindkettőnk részéről”

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga házassága még mindig nem rendeződött.

Meglepte a hír a rajongókat, amikor kiderült, hogy L.L. Junior elköltözött a családi házból, ugyanis válságba került a házassága. Körtvélyessy Kinga és férje sokáig nem beszéltek a szakításról, de pár nappal ezelőtt megtörték a csendet. „Sajnos a valóság az tényleg az, hogy különköltöztünk. Jelenleg is válságban van, volt a kapcsolatunk és próbálunk ezen dolgozni. A cikkek nem tettek jót, mert a paranoiát és a félelmet erősítették” – mesélték a Fókusznak.

A Nyerő Párosban jelenleg is játszanak, ám ott még nem látszott, hogy válságban lenne a kapcsolatuk. Két héttel ezelőtt lefotózták őket, amint a közös gyermekükkel együtt ebédelnek a Városligetben, akkor azt mondták, dolgoznak a házasságuk rendezésén. Most a Story magazinnak nyilatkoztak arról, hogy áll a kapcsolatuk. 

„Hivatalosan házasok vagyunk, de nem élünk együtt. A gyermekünket közösen, egyetértésben neveljük, mindennap találkozunk, és azon dolgozunk, hogy a kapcsolatunk újra működőképes legyen. Ugyanis sok olyan érték elveszett a házasságunkból, amit újra kell építeni. A figyelem, a megértés, a tisztelet és az önfeláldozás, ami mindkettőnk részéről hiányzik mára. Történt egy óriási tragédia az életünkben, ami után egymásba kapaszkodtunk, aztán Kinga terhes lett, ami egy hatalmas áldás volt. Közben belefogtunk egy nagy projektbe, házat újítottunk fel, ami újabb megpróbáltatásokkal járt, mígnem újabb csapással kellett szembenéznünk: elhunyt Kinga anyukája. Ha őszinte akarok lenni, a kezdetektől fogva küzdünk egymással, egymásért, a kapcsolatunkért” – árulta el Junior a lapnak és az is kiderült, hogy jelenleg is párterápiára járnak.

„Párterápiára járunk, hogy újra visszataláljunk egymáshoz. Bevallom, volt olyan, hogy annyira összevesztünk, hogy azt is lemondtuk, de aztán mindketten rájöttünk, hogy nagy a tét, küzdenünk kell tovább ezért a szerelemért” – mondta.

Story magazin

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top