TV-sztárok

Teljes titokban házasodott meg L.L. Junior

Újabb fordulathoz érkezett a rapper egyébként is nehezen követhető szerelmi élete.

Úgy tűnik, hosszú évek keresgélése után L.L. Junior megállapodott, és egy hosszú és fordulatokkal terhes jegyesség után végre elvette kedvesét, Körtvélyessy Kingát. Azonban ezt akkora titokban tette, hogy a szülők sem sejtették, hogy a fiatalok kimondták a boldogító igent.

Az esküvőre Dominikán került sor, a szertartáson, melyet a tengerparton tartottak, mindössze a pár és két tanújuk volt jelen. A Bors megkereste Kinga édesapját, a Barátok közt egykori Hoffer Józsiját, mit szól az esküvőhöz, a színész azonban ekkor értesült a nagy hírről.

L.L. Junior szerint ebben semmi kivetnivaló nincs, sőt: így az esküvőjük csak és kizárólag róluk szólt. „Annyira titkos volt az esküvőnk, hogy sem az én édesanyám, sem Kinga szülei nem tudnak róla, hogy összeházasodtunk. Csodálatos szertartást szerveztem, helikopterrel vittek minket egy lakatlan szigetre, ahol a fehér homokos tengerparton két tanú jelenlétében mondtuk ki a boldogító igent. A roma származásom ellenére sem gondolkodtam soha azon, hogy egy bazi nagy roma lagzit rendezzek, ha egyszer megnősülök. Ez a szűk körű ceremónia csak rólunk szólt, így volt tiszta. Nagyon remélem, hogy az édesanyám és Kinga édesapja is megérti ezt, és nem lesz a szívükben harag a titkolózásunk miatt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top