nlc.hu
Sztárok

Friss hírek Körtvélyessy Zsolt állapotáról

Megszólalt Körtvélyessy Zsolt állapotáról a lánya: „Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl”

Sokáig aggasztó volt a Jászai Mari-díjas színművész állapota, még a lánya sem láthatta.

Körtvélyessy Zsolt immár harmadik hete fekszik kórházban egy bakteriális fertőzés miatt. A 82 éves színész lánya, Kinga nagyon megijedt, amikor az édesapjánál diagnosztizálták a betegséget, hiszen az édesanyját is váratlanul vesztette el a pandémia alatt. Amikor az apját betolták az intenzív osztályra, Körtvélyessy Kinga majdnem összeomlott, de a kislánya miatt muszáj volt erősnek maradnia. Mint a Bors írja, most már sokkal felszabadultabb a kórházból érkező jó híreknek köszönhetően – az édesapja ugyanis, ha lassan is, de végül gyógyulásnak indult – és abban reménykedik, hogy egy-két napon belül már hazaengedik.

Körtvélyessy Zsolt

Szívműtétje után súlyos bakteriális fertőzés támadta meg Körtvélyessy Zsolt szervezetét, ezért azonnal intenzív osztályra került – Forrás: TV2 / Mokka – videó

„Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, legalábbis remélem, hogy túl vagyunk rajta. (…) Rettenetesen aggódom érte! (…) Reméltem, hogy legyőzi a betegséget. Nagy szükségünk van rá, nekem ő a mindenem” – nyilatkozta a bulvárlapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top