nlc.hu
Sztárok

Körtvélyessy Zsolt az új párjáról

Körtvélyessy Zsolt 81 évesen újra szerelmes: „Egy fantasztikus ember, törődik velem”

Újra tud mosolyogni, egy ideje már együtt is él az új párjával.

Másfél éve veszítette el a feleségét Körtvélyessy Zsolt, aki nagyon rosszul élte meg azt az időszakot. Egyetlen támasza a lánya, Kinga és az unokája, Lili volt, ám ez megváltozott az utóbbi hónapokban. A színész ugyanis párra talált, 81 évesen újra szerelmes.

Körtvélyessy Zsolt

Fotó: Schumy Csaba

„Csodálatos volt a házasságom, sokáig gyászoltam a feleségemet, de már újra tudok mosolyogni. A párommal együtt élünk. (…) Nagyon jól megvagyunk együtt, boldog vagyok. Majdnem egy időben halt meg a férje a feleségemmel, sok párhuzam van az életünkben. Menedzserként mindig is zenével foglalkozott, így ma már a komolyzenei koncertek közös programmá váltak. (…) Ha időnk engedi, együtt próbáljuk felfedezni a magyar városokat, nekünk ez jelenti a kikapcsolódást. Nyáron voltunk Párizsban, szuper élményekkel gazdagodva tértünk haza. Egy fantasztikus ember, törődik velem. Természetesen nagyon sokszor gondolok a feleségemre, ebből a szempontból – mondhatni – kettős életet élek” – részletezte a Blikknek Körtvélyessy Zsolt, aki a lányával és unokájával való kapcsolatáról is mesélt. 

„Sokat találkozunk, gyakran meglátogatom őket. Egy igazi kis tündér az unokám, mindig feldob, sokat játszunk, és olyan értelmes, hogy egyre könnyebb vele kommunikálni. Nyitott kisgyerek, és gyönyörű! Kötődünk egymáshoz, akármikor megyek hozzájuk, már az ajtóban vár, sikít, ugrik a nyakamba, ölel és puszilgat” – magyarázta a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top