nlc.hu
Sztárok

Körtvélyessy Zsolt új párja

Újra párra talált a 81 éves Körtvélyessy Zsolt

Először szólalt meg új párkapcsolatáról a színész.

Mint arról beszámoltunk, életmentő műtéten esett át Körtvélyessy Zsolt. A 81 éves színész életébe is kerülhetett volna egy elzáródó ér, amit a nyakában vettek észre az orvosok. Komoly műtétje után immár az otthonában lábadozik, ott adott interjút a Tények Plusznak.

Körtvélyessy Zsolt

Bénulás, sztrók veszélyeztette Körtvélyessy Zsoltot, de időben megoperálták – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Amellett, hogy beszámolt az egészségi állapotáról, egy nagy titkot is elárult: újra boldog. Két évvel a felesége halála után egy szintén özvegy hölgy mellett talált rá a szerelem 81 évesen Körtvélyessy Zsoltra. Így lánya és kisunokája mellett még egy oka volt a gyógyulásra.

Elmondása szerint soha nem gondolta volna, hogy az életében még egyszer lehet szerelmes. Párját egy véletlennek köszönhetően ismerte meg, és hamar egymásra találtak. 

Nagyon jól vagyunk együtt, és már úgy tervezzük, hogy ez a befejezése az életünknek. Ő is özvegy lett, én is özvegy lettem. Nagyon jól vagyok vele és szeretem” – vallotta be Körtvélyessy Zsolt, akinek több évnyi gyász után nem volt könnyű megnyitni a szívét, de sikerült. A színész már egy éve van együtt a szerelmével.

Édesapja boldogságának Körtvélyessy Kinga is örül. “Már egy év eltelt, most már teljes mértékben elfogadta, hogy én időnként ott lakom. És ők is próbálnak jó kapcsolatba kerülni. Ilyen pótmama talán… remélem, ez így lesz” – árulta el Körtvélyessy Zsolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top