nlc.hu
Mindennapok

Életmentő műtéten esett át Körtvélyessy Zsolt

Életmentő műtétre volt szüksége Körtvélyessy Zsoltnak

A színész még kórházban van, de reméli, hogy hamarosan hazaengedik.

Egy elzáródott ér miatt sürgős műtétre volt szüksége Körtvélyessy Zsoltnak, aki a Blikk szerint szerencsére már túl van a nehezén.

„Egy ideje már éreztem, hogy nincs minden rendben… Volt egy enyhe, de visszatérő szédülésem, aminek utána akartam járni, mert odafigyelek az egészségemre. Hamar kiderült, hogy ezt nagyon jól tettem, mert egy vizsgálat során kiderült, hogy a nyakamban eltömődött egy ér. Kilencven százalékos volt már az elzáródás, az orvosoktól pedig megtudtam, hogy ha nem kezelik időben a problémát, akár sztrók is felléphetett volna nálam” – nyilatkozott a lapnak. 

Körtvélyessy Zsolt

Fotó: TV2

A színész nagyon hálás a kórház dolgozóinak, nagyon jól bánnak vele, még közös szelfi is készült, és mindenkinek azt javasolja, a legkisebb probléma esetén is forduljanak orvoshoz, megelőzendő a nagyobb bajt.

A Blikknek elmondta azt is, ugyan néha még vannak fájdalmai, de alapvetően jobban van,  lehet, hogy hamarosan haza is engedik. „Szerencsére jelenleg szakmailag épp nyugodtabb időszakot élek, így a műtét nem befolyásol a színházi feladataimban. Mire meggyógyulok, dolgozhatok tovább Kecskeméten” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top