Győzike kiborult, hogy barátnője van a 71 éves, özvegy apjának: „Szégyellje magát!”

F.C. | 2024. Augusztus 18.
Sérelmezi, hogy továbblépett az idős férfi.

Haragszik Győzike az apjára, mivel 9 évvel a megözvegyülése után, az idősebb Gáspár Győző most, 71 évesen újra boldog egy hölgy oldalán. A showman szerint az édesapja ezzel megszegett egy, számára fontos roma törvényt.

“9 év után megnősült, szerelmes lett. Dicsekedik a faluban, hogy neki barátnője van. Szégyellje magát! Az én anyámból csak egy volt, az én anyámnak az emlékét végig kellett volna tisztelnie. Nem az, hogy wellness-hotelekben mutogatom, hogy nekem barátnőm van”fakadt ki a Tények Pluszban.

Öccsének, Gáspár Zsoltinak erről más a véleménye. Ő kiáll az édesapja és újdonsült párja mellett. “Édesapánk igenis egy hagyománytisztelő ember, aki egy életen át, rajongva szerette az édesanyánkat. (…) Soha nem fogja őt elfelejteni és soha, senki nem helyettesítheti őt a szívében. Ezt Győző is pontosan tudja”magyarázta a Borsnak Zsolti gazda, aki szerint csak mert egy hagyomány évszázados, az nem feltétlenül jó, vagy követendő a 21. században is.

“Nem is értem, mi ez a görcsös, hagyományokhoz ragaszkodása. (…) Az idő halad, a világ változik és nekünk romáknak sem szabad ezekkel szembe menni. Arról nem beszélve, hogy apánknak joga van a boldogsághoz” – fűzte hozzá a showman öccse, aki támogatja apja kapcsolatát. “Apám kérésére nem szeretnék sokat elárulni a hölgyről, aki az élettársa lett, mert bár Győző állítja, hogy mindenfelé büszkélkedik, ez valójában nem igaz. Csendesen élik az életüket és egy nagyon jóravaló asszonykáról van szó”  – mondta el.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Exit mobile version