nlc.hu
Sztárok

Ilyen most a viszony a Gáspár fivérek között

„Túl sok időt vesztegettünk el” – Gáspár Zsolti a testvérével, Győzikével való viszonyáról

Voltak komoly vitáik, és még biztosan lesznek is.

A Gáspár fivérek évek óta nem éppen fényes viszonyt ápoltak egymással, de úgy tűnik, Zsolti gazda (Gáspár Zsolt) születésnapja fordulatot hozott kettőjük kapcsolatában – írja a Ripost. Győzike ugyanis egy különleges és nagyon személyes meglepetéssel készült a jeles napra, amivel könnyekig hatotta öccsét.

Gáspárék,

Meglehet, hogy mostanra már elásták a csatabárdot a Gáspár fivérek – Fotók: Sajtószoba

Valójában nem volt köztünk igazán mély harag, de az is igaz, hogy az utóbbi években nem voltunk jó testvérek sem” – mesélte Gáspár Zsolti, aki ezt azzal indokolja, hogy mindketten erős egyéniségek. 

Mint mondja, Győző igazi bátyóként viselkedett vele és ott állt mellette, ha szüksége volt rá. A fiatalabb Gáspár testvér ma már nagyon bánja, hogy sok közös élményt hagytak ki ketten az elmúlt pár évben. “Igazából voltak vitáink és még biztosan lesznek is. (…) Túl sok időt vesztegettünk el és egyikünk sem lesz már fiatalabb” – fűzte hozzá Zsolti gazda, aki egy neki címzett, saját verset kapott Győzikétől. Könnyek között olvasta fel a bulvárlapnak. 

Gáspár Zsolti mindenesetre nagyon hálás Győzőnek, amiért elindította őt a televíziós pályán, ám a gazdasága vezetését előrébb tartja a képernyős szereplésnél. Erről még tavaly beszélt a Story magazinnak adott interjúban: “Bármennyire is csábító nekem a tévés világ, soha nem adnám fel a gazdaságot, a munkát. (…) Nekem ez az életem, elképzelhetetlennek tartom, hogy a fővárosba költözzek, és főállású tévés legyek”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top