nlc.hu
Sztárok

Győzikéék reagálása Gáspár Laci beszólására

Nekiment Gáspár Lacinak Győzike családja

Reagált a család az X-Faktor mentorának a vádjaira.

Hatalmas port kavart az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor legutóbbi adása, melyben Gáspár Laci leszedte a keresztvizet a Gáspár család másik feléről, vagyis az idősebb Gáspár Győzőről és másod-unokatestvéréről, Győzikéről. Előbbiről azt állítva, hogy elfordult tőlük, amikor Laci édesapja beteg lett, míg az utóbbi tehetségét megkérdőjelezte nyilvánosan. Gáspárék nem hagyták szó nélkül, hogy távoli rokonuk besározza a nevüket, kikérik maguknak Gáspár Laci vádjait – írja a Bors.

Gáspár Laci

Gáspár Laci kijelentései miatt most áll a bál a Gáspár családban (Forrás: Life TV / Összezárva Hajdú Péterrel – videó)

„A feleségem emlékét, engem és a fiaimat nem lehet nevetség tárgyává tenni, de főleg Gáspár Lacika nem teheti ezt meg. (…) Dühítő volt azt hallani a tévében, hogy mi nem segítettük őket! Gáspár Laci egyszerűen hazudik” – fakadt ki a bulvárlapnak az idősebb Gáspár Győző. A Gáspár család feje szerint az X-Faktor mentora elfelejtette, hogy kinek is köszönheti, hogy annak idején eljuthatott Budapestre a Megasztárba

Fia, Gáspár Zsolti sem kímélte Gáspár Lacit: „Látom, elfelejtette, hogy az édesanyám mennyit tett érte annak idején. De nem baj, majd mi emlékeztetjük rá!”

Bea asszony is kiállt férje, Győzike és apósa, Győző papa mellett. „Hogy jön ő ahhoz, hogy a férjem tehetségét megkérdőjelezze?! Talán nem akkora énekes, mint ő, de hogy az ország első számú showmanje, azt nem veheti el tőle” – reagált a mentor botrányos kijelentéseire Gáspár Bea.

Olvass még Gáspár Laciról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top