nlc.hu
Sztárok

Így fogadta a családja Gáspár Zsolti tévés karrierjét

A családból nem mindenki örül Gáspár Zsolti tévés sikereinek

Győzike öccse nem szereti, ha műsorvezetőnek hívják, mivel ő csak szórakoztatni szeretné az embereket.

Hiába kap újabb és újabb televíziós felkéréseket Gáspár Zsolti, a családja nem osztozik az örömében. Sőt a képernyős szereplések vitákat is szülnek a famíliában – írja a Story magazin.

Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti Demcsák Zsuzsával együtt vezeti a Farm VIP realityt (Fotó: press.tv2.hu TV2)

„A kisfiam az egyetlen, aki támogat ebben. Az ikerlányaim, a feleségem nem nézik jó szemmel ezt az egészet, ők eleve nem szeretnek szerepelni, (…) és amiatt is zabosak rám, hogy a forgatások alatt nem tudom ellátni az otthoni teendőimet. Van ebből vita otthon bőven. Nem értik, miért akarok én kamerák előtt állni, nem díjazzák, hogy hetekre elmegyek otthonról” – vallotta be Győzike testvére.

A Gáspár család legújabb sztárja elárulta, a tévézés hol szerepel a tervei között. „Bármennyire is csábító nekem a tévés világ, soha nem adnám fel a gazdaságot, a munkát. (…) Nekem ez az életem, elképzelhetetlennek tartom, hogy a fővárosba költözzek, és főállású tévés legyek” – jelentette ki Gáspár Zsolti, aki nagyon hálás Győzikének, aki elindította őt ezen az úton.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top