„Te mit keresel itt?” – Sydney van den Bosch ledöbbent Kasza Tibi műsorában

F. B. | 2024. Augusztus 23.
Még a légy zümmögését is hallani lehetett egy kósza másodpercig a Szerencsekerék műsorában, ahol egy régi ismerőssel futott össze a Szerencselány.

A Szerencsekerék csütörtök esti adásában igazi meglepetés érte Sydney van den Bosch-t. A Szerencselány nem hitt a szemének ugyanis, amikor meglátta, hogy ki érkezett meg játékosnak a TV2 nagy sikerű műsorába.

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

Bár a műsor korábbi évadaiban már exével, Baronits Gáborral és korábbi “anyósjelöltjével” , Ungár Anikóval is összefutott Sydney van den Bosch, úgy tűnik, még mindig érhetik meglepetések a stúdióban – már ami a játékosok kilétét illeti. Történt ugyanis, hogy a műsor csütörtök esti adásában egy olyan játékos érkezett a stúdióba, akire egyáltalán nem számított. 

Te mit keresel itt?

– tette fel a kérdést a Szerencselány, Sydney van den Bosch, amikor meglátta az egyik versenyzőt a múltjából. 

A játékos pedig nem más, mint egy csinos, szőke hölgy volt, aki esetében első ránézésre akár azt is gondolhatnánk, hogy valami “pasi ügy”‘ miatt kerülhettek Sydney-vel korábban konfliktusba. Erről azonban szerencsére szó sincs, ugyanis mint kiderült, Bea és Sydney bár évek óta ismerik egymást, de a különféle szépségversenyek miatt, előfordult például az is, hogy együtt versenyeztek.

Hamarosan esküvő

Sydney van den Bosch nem csak a régi ismerősével való találkozásnak örülhet, hanem annak is, hogy hamarosan kimondja szerelmének a boldogító igent. Sydney és párja már hónapok óta, mint menyasszony és vőlegény élik a mindennapjaikat, és az esküvőjük is hamarosan napirendre kerül. Bár az elmúlt időszakban rengeteg nehézségen kellett keresztülmennie a TV2 Szerencselányának, úgy tűnik, van miért boldognak is lennie, ugyanis már az esküvőjük dátumát is kitűzték már, amelyre nagyban folynak a szervezések. 

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version