nlc.hu
Sztárok

Sydney van den Bosch ruhája adás közben repedt szét

Kínos baki: Sydney van den Bosch bedobta magát a Szerencsekerékben, a ruhája bánta

A vetélkedő háziasszonya nem kímélte az öltözékét a párbaj során, aminek meg is lett a következménye.
Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch kínos baleset áldozata lett a Szerencsekerék legutóbbi adásában. Ahogy a műsort vezető Kasza Tibi felhívta rá a figyelmet, a néhai szépségkirálynő ruhája megadta magát, amikor előre vetődött a párbaj közben.

„Köszönöm szépen, hogy mindenkinek felhívtad rá a figyelmét” – mondta a háziasszony Kaszának, aki csak azt válaszolta, hogy ha a modell nem szeretné, hogy valamit elmondjon adásban, akkor azt ne az ő füle hallatára jelentse ki.

A Szerencsekerék egyébként április végén tért vissza a képernyőkre egy vadonatúj évaddal, ami több újdonságot is tartalmaz.

„Rengeteg adás van a hátunk mögött, de minden játékos, minden új ember új energiát hoz a műsorba, amire nem lehet felkészülni. Ami szintén érdekes dolog, hogy a nézők a TV előtt adott esetben sokkal könnyebben fejtik meg a feladványokat, mint a stúdióban a versenyzők. Ott a helyszínen olyan súly nyomja a vállukat, annyira izgulnak – hiszen sokszor óriási pénzösszegekről, értékes tárgynyereményekről van szó –, hogy teljesen más tudatállapotba kerülnek, mintha otthon ülnének a fotelban, és ez nagyon megnehezíti a dolgukat. Tibi is és én is valahol azért is vagyunk ott, a klasszikus értelemben vett szerepünkön túl, hogy egy picikét a játékosok támaszai legyünk. Persze inkább csak lelkileg, hiszen nekünk teljesen pártatlannak kell maradnunk, nem segíthetünk. A legnagyobb drámák a fődíj játéknál vannak, mert annyira izgatottak, hogy előfordulhat, hogy valaki egyszerűen black outot kap, és akkor nincs mit tenni. De ezek mellett persze számos vicces és megható pillanat is volt az eddigi évadokban, amelyek közül most is akadnak majd bőven. Fantasztikus ezeket a játékosokkal együtt átélni a stúdióban. Ez a játék mindenkit beszippant, ilyenkor az ember mindent elenged és teljesen kikapcsol”mondta el Sydney van den Bosch a műsorról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top