nlc.hu
Aktuális
Visszatér a Szerencsekerék

„Ez a játék mindenkit beszippant” – vadonatúj részekkel jön a Szerencsekerék 4. évada

Április 24-től érkezik a Szerencsekerék 4. évada. A TV2 legendás, rendkívül népszerű vetélkedője vadonatúj részekkel tér vissza a képernyőre. Az új széria epizódjai – amelyek ráadásul egy újdonságot is tartogatnak a játék menetét illetően – a szokott módon mindenkinek felhőtlen kikapcsolódást ígérnek Kasza Tibor műsorvezetésével.

A 2021-ben megújult formában visszatért Szerencsekerék immáron 3. évada a nézők kedvence, és a műsor sikerét bizonyítja a nemrégiben elnyert szakmai díj is, amelyet a Televíziós Újságírók Díjának gálaestjén ítéltek oda a 2022 legjobb vetélkedője kategóriában a Szerencsekeréknek. Az adásokban az új szériában is 2 civil versenyző és 1-1 sztár teszi próbára a tudását és a szerencséjét. Emellett pedig most is lesz olyan este, amikor a csapat minden tagját ismert arcok alkotják.

Felkerült egy új szelet a kerékre, amely nagyon különleges kihívásokat, és helyzeteket ígér. A párbaj szeletet a 2. és 3. fordulóban pörgethetik ki a játékosok. Aki ezt kitekeri, annak valamelyik játékostársával kell párbajoznia, és a vicces szituációkkal, gagekkel tűzdelt megmérettetésekben Kasza Tibor és Sydney van den Bosch is részt vesz majd. A párbajoknak tétje is van, ám azt a játékos dönti el, hogy maximum 100 000 forintig mennyit kockáztat az abban a körben addig összegyűjtött pénzéből. Amennyiben győz, a tét összegét elnyeri a párbajellenfelétől, ha veszít, akkor a vetélytársa nyeri el tőle.

Kasza Tibi

Kasza Tibi (Fotó: TV2)

„Rengeteg adás van a hátunk mögött, de minden játékos, minden új ember új energiát hoz a műsorba, amire nem lehet felkészülni. Ami szintén érdekes dolog, hogy a nézők a TV előtt adott esetben sokkal könnyebben fejtik meg a feladványokat, mint a stúdióban a versenyzők. Ott a helyszínen olyan súly nyomja a vállukat, annyira izgulnak – hiszen sokszor óriási pénzösszegekről, értékes tárgynyereményekről van szó –, hogy teljesen más tudatállapotba kerülnek, mintha otthon ülnének a fotelban, és ez nagyon megnehezíti a dolgukat. Tibi is és én is valahol azért is vagyunk ott, a klasszikus értelemben vett szerepünkön túl, hogy egy picikét a játékosok támaszai legyünk. Persze inkább csak lelkileg, hiszen nekünk teljesen pártatlannak kell maradnunk, nem segíthetünk. A legnagyobb drámák a fődíj játéknál vannak, mert annyira izgatottak, hogy előfordulhat, hogy valaki egyszerűen black outot kap, és akkor nincs mit tenni. De ezek mellett persze számos vicces és megható pillanat is volt az eddigi évadokban, amelyek közül most is akadnak majd bőven. Fantasztikus ezeket a játékosokkal együtt átélni a stúdióban. Ez a játék mindenkit beszippant, ilyenkor az ember mindent elenged és teljesen kikapcsol” – mondta el a Szerencsekerék szerencselánya, Sydney van den Bosch.

A 4. évadban többek között olyan sztárvendégekkel találkozhatnak a nézők, mint: Görög Zita, Szorcsik Viki, Csisztu Zsuzsa, Bódi Sylvi, Kamarás Iván vagy Hajdú Péter. A felhőtlen szórakozás mellett hatalmas a tét, hisz többmilliós összegek forognak kockán a Szerencsekerék fődíj játékában.

Szerencsekerék vadonatúj részekkel április 24-től minden hétköznap a Tények Plusz után a TV2-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top