Nem csak az időjárás viharos mostanában: íme az elmúlt időszak legnagyobb sztárbalhéi

F. B. | 2024. Augusztus 25.
Nem csak a fellegek szórtak villámokat, hanem egyes sztárok szemei is az elmúlt napok folyamán. Így hát, összeszedtük az elmúlt időszak nagyobb sztárbalhéit.

Úgy tűnik nem csak a fellegekben forrtak az indulatok mostanában, hanem a hazai sztárvilág tagjai között is. A legtöbb parázs beszólást a Sztárbox műsorának köszönhettük, de volt példa párkapcsolati ellentétre, intelligenciaszint megkérdőjelezésre és a régmúlt sebeinek feltépésére is. 

(Fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

Alekosz és Varsányi Réka

Nagy Alekosz hétfő reggel hosszú poszttal kezdte a napot, amivel állítása szerint meg akarta előzni egy esti TV2 riport hatásait, amiben Varsányi Réka bántalmazással vádolja. A valóságshow-botrányhős posztjára azóta Varsányi is reagált, akivel az Ázsia Expresszben alkottak egy párost. Réka számára az, hogy Alekosz párja volt az Ázsia Expresszben, még nehezebbé tette a reality embert próbáló játékait. Nem egyszer vállalta, hogy párja helyett cipeli a nehéz bőröndöt, hegyet mászik vagy bogarakat eszik, és még az egykori VV-győztes epés megjegyzéseit is tűrte.

Az Ázsia Expressz új évadának kapcsán nemrégiben napvilágot látott egy hír, miszerint L.L. Junior sem bánt kesztyűs kézzel Dárdai Blankával, olyannyira, hogy az utómunkálatok során arra kérte a szerkesztőket, hogy a vágószobában finomítsanak egy kicsit az agresszívebb reakcióin – árulta el a TV2 egyik bennfentese. A hír kapcsán felszólalt saját közösségi oldalán Alekosz is, aki nehezményezte a TV2 munkatársának viselkedését.

Nem kellett sokat várni Alekosz partnerének gondolataira sem, aki kifejtette, véleménye szerit bántalmazásnak nevezik azt, amit a vagyonőr vele művelt. 

(Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral)

Shane Tusup és Torghelle Sándor

Shane Tusup többször is lenagypapázta ellenfelét, beszólása pedig nem igazán tetszett Sztárbox béli ellenfelének, véleménye szerint ugyanis Tusup túllőtt ezzel egy bizonyos határon. 

Eléggé jól ismerem Tusupot, annak idején egy csapatban dolgoztunk, de most fordult a kocka! A szorítóban két ellentétes oldalon fogunk állni. De ettől függetlenül szerintem van egy határ, amit nem kellett volna átlépni, ő mégis megtette!

– nyilatkozta Torghelle. 

„Egyáltalán nem volt poénos, hogy lenagypapázott!… Humorosan beszólogatni persze ér, de ezzel túllőtt a célon! Bár tudom, hogy Shane milyen, azt gondolja, mindenhez is ért, de fölösleges ennyire elbíznia magát. Én is vagyok olyan határozott és céltudatos, mint ő, de a számat nem jártatom feleslegesen. Egyébként is azt gondolom: nem biztos, hogy a sok duma mögött teljesítmény is van. Ettől függetlenül felőlem nyugodtan folytathatja ezt a stílust, az sem érdekel, ha mérkőzés közben próbál majd felhergelni. Csinálja csak! A futballpályán is sokan szidtak, és voltak, akik próbáltak kellemetlenséget okozni, de engem ez csak még erősebbé tett. Shane is csak plusz motivációt adott ezzel, úgyhogy előre is köszönöm neki” – tette hozzá.

Fotó: RTL/ Sajtóklub

Varga Viktor felsorolta, kik azok a celebek, akiket a legszívesebben megverne

Az énekes is ringbe száll a Sztárbox következő évadában. Az énekes elárulta, hogy szerinte mindenkinek van valaki, akit szívesen szétverne, és ez vele sincs másképp. Megjegyezte, hogy bár nem ismeri a teljes mezőnyt, Horváth Tamással szívesen összecsapna.

„Ő osztálytársam volt még a Csillag születikben, ott együtt indultunk, és érdekes lenne, ha újra összehoznának minket” – mondta Varga, aki abba is beavatta a nyilvánosságot, ki lenne az „álomellenfele”.

Ha mondjuk ott lenne Majka, nagyon örültem volna. Őt szívesen megverném egyszer. Győzikét mindenki megverné, de hát ő valószínűleg nem állna bele egy ilyenbe.

– mondta bölcsen Viktor, aki feltehetőleg akkor egy korábbi sztár szájkaratéról sem értesült, ami Majka és Molnár Áron között folyt, Sebestyén Balázsék Bevonásával. 

(Fotó: Olajos Piroska)

Azahriah és Majka

Ha már Majka, az ő nevét sem hagyhatjuk ki sajnos a felsorolásból. A napokban ugyanis a világhírű népszerűségre is egyre inkább szert tevő Azahriah-val csapott össze egy heves szócsata keretében. A vitájuk apropója az volt, hogy Ábrahám Róbert megütötte Puzsér Róbertet. Majka pedig kifakadt, miután Azahriah róla írt.

Majka ugyanis először kiállt Ábrahám mellett, és azt írta, hogy Puzsérnak nagyon kijárt már egy pofon, mert gyakorlatilag a fél országot folyamatosan verbálisan bántalmazza azzal, hogy közszereplőként tevékenykedik. 

Ezután Azahriah az Instagram-oldalán közölt egy sztorit, melyben arról ír, hogy a rapper mindig csak helyezkedik, csak a pénz fontos számára, ráadásul  az intelligenciáját is megkérdőjelezi. Majkának nagyon rosszul estek az énekes megállapításai, nem ment bele egy komolyabb szócsatába válaszával: 

Rettentő rosszul esik, hogy úgy nyilatkozik irányomban, mintha egy szánalmasan buta, eredmények nélküli, kitartott zenész lennék. És bár mondanivalóm lenne rengeteg, de nem hiszem, hogy ezek után bármilyen szócsatába is kéne keverednem veled, egy olyan 22 éves fiúval, aki az előbb felsoroltakat abszolút nem tisztelve ilyen lebecsmérlően nyilatkozik rólam.

– írta ki magából Majka gondolatait.

(Fotó: Trenka Attila / Fotocentral)

Dárdai Blanka és L.L. Junior

Nemrégiben beszámoltunk mi is arról, hogy egy  dulakodás miatt Dárdai Blanka ráhívta a rendőröket L.L. Juniorra. Az eset augusztus 17-én szombaton történt. Az énekesnő egyik szomszédja azt mondta, hogy az előadó feldúltan jött ki a házból hajnalban, később pedig egy rendőrautó jelent meg. A Pozsonyi utcai ház egy másik lakója pedig azt nyilatkozta, hogy dulakodott a művészpár, és ezért hívta ki az énekesnő rendőrséget.

Exit mobile version