El sem hiszed, milyen nagy lett már Kulcsár Edina fia!

nlc | 2024. Augusztus 26.
Nem is olyan rég Kulcsár Edina fia, Medox még pici baba volt. De elég volt kettőt pislognunk, és a legidősebb fiú hatalmasat nőtt, kész fiatalember lett belőle.

Hihetetlen, de Kulcsár Edina kisfia hamarosan már a hatodik születésnapját fogja ünnepelni! Medox a legidősebb a sztár gyermekei közül, a kissrác pedig már nagyon régóta komolyan veszi ezt a státuszát a családban. Tavaly például arról számolt be az édesanyja egy posztban, hogy Medox milyen gondoskodóan és éretten tervezte a saját és a kishúga, Nina születésnapját:

„A szülinapjáról beszélgettünk az előbb, és ő olyan cuki, hogy közölte, neki csak egy torta kell majd a szülinapjára, semmi más, de most tervezzük inkább Nina szülinapját, mert az hamarabb lesz, mint az övé! Az én okos kisfiam!” 

Ma pedig Edina egy közös képet osztott meg az Instagramján a fiával. A vérbeli nyárzáró fotón anya és fia láthatóan pancsolás után, napozás közben mosolyogtak a kamerába. A kis Medin pedig csak most látszik igazán, mennyire hatalmasat nőtt! Igazi nagyfiú lett, aki minden nappal egyre jobban hasonlít Edinára. Ezt pedig a kommentelők is megfigyelték:

A fotót ugyan nemrég tette közzé Edina, máris több ezer lájk érkezett a posztra. Ha te is megnéznéd, mennyire döbbenetesen nagyfiú lett Medoxból, ide kattintva megteheted.

Exit mobile version