nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina a kisfiáról

Megható bejegyzést osztott meg a fiáról Kulcsár Edina

A volt szépségkirálynőt elöntötte a büszkeség.

Kulcsár Edina az elmúlt egy évben szárnyal a boldogságtól, amióta megtalálta másik felét, G.w.M.-met. A pár egy éven belül belekezdett a családalapításba, ugyanis bár csak tavaly év elején bontakozott ki a szerelmük, nyáron bejelentették, Edina gyermeket vár, pár hete pedig egy titkos esküvő keretein belül egybe is keltek. 

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina (Fotó: Olajos Piroska)

A volt szépségkirálynőnek már van két gyermeke, Medox és Nina, előző házasságából, Szabó András Csutitól, akikre igyekszik rengeteg figyelmet fordítani. Most egy megható poszttal jelentkezett Instagramon. 

„Olyan picike volt. Ma meg azt számoltuk, hogy pont ma 4,5 éves. A szülinapjáról beszélgettünk az előbb, és ő olyan cuki, hogy közölte, neki csak egy torta kell majd a szülinapjára, semmi más, de most tervezzük inkább Nina szülinapját, mert az hamarabb lesz, mint az övé! Az én okos kisfiam!” – írja a bejegyzésében Edina, melyhez egy babakori fotót osztott meg Medoxról, a követői pedig olvadoztak a sorokat olvasva. 

A fotó ITT megtekinthető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top