Hajdú Péter zseniálisan reagált arra, hogy Havas Henrik vonzóbbnak tartja magát Alain Delonnál

nlc | 2024. Augusztus 26.
Alain Delont sokan a világ legszebb férfijának tartották. Havas Henriknek azonban volt ehhez egy-két szava, amit aztán Hajdú Péter sem bírt ki reakció nélkül.

Amikor 2019-ben a Cannes-i Filmfesztiválon Alain Delon Arany Pálma életműdíjat kapott, a tiszteletére rendeztek egy pódiumbeszélgetést. Ennek keretein belül sok részletet vetítettek régi filmjeiből, melyekre a színész reflektálhatott. A legtöbbször azonban egyetlen megjegyzése volt Alain Delonnak a klipekkel kapcsolatban: mégpedig az, hogy mégis mennyire jól nézett ki fiatalon.

Nem véletlenül: a nemrégiben elhunyt francia színészt sokan a világ legszebb férfijának tartották. Ezzel azonban úgy néz ki, nem mindenki ért egyet. Legalábbis ez derül ki Hajdú Péter Instagram-posztjából, aki kiszúrt egy egészen érdekes vallomást Havas Henriktől. Az újságíró ugyanis azt állította:

„Sokkal vonzóbb voltam, mint Alain Delon.”

Fotók: Schumy Csaba/Fotocentral, Silver Screen Collection/Getty Images

Hajdú Péter a Havas megállapításáról szóló hírt egy régi Alain Delon fotó mellé illesztette. A montázst egy sokat mondóan ironikus kommentárral osztotta meg: „A fene tudja”.

A zseniális reakció láttán más sztárokból is előbújt a kisördög. Szabó András Csuti például azt írta: „És rád mondják hogy nagyképű vagy, bari?”. Míg Dombóvári István csak ennyit fűzött hozzá: „Valahol imádom azért, mert semelyik érzékszerve nem erre a dimenzióra van kalibrálva”. 

A poszt a több kommentelő fantáziáját is beindította:

Volt azonban, aki szerint Havas csak ironizált. Szerintünk viszont teljesen mindegy, amíg olyan vicces reakciókat olvashatunk, mint amilyen Hajdú Péteré.

Exit mobile version